KEDIM ICIN SU SEBILI ONERISI

OneBlood

80+
Reaksiyon skoru
65
Merhaba evdeki kedimin daha fazla su içmesini sağlamak için su sebili bakıyorum şuan kivi kap 10555 kullanıyorum ama çok memnun değil gibiyim önerilere açığım.

Ben sağlıklı olması açısından seramik su sebili aldım memnunum. Bizimkinin bir tanesi oynayıp dökmeye eğilimliydi ağır olduğu için de sıkıntı yok. Yalnız su sebillerinin motorunu parçalarına ayırıp haftada bir yıkaman lazım. İçi yosun tutuyor ve hayvanlar için de hijyenik olmuyor. Haftada bir ayrıntılı temizlik yaparsan sebil güzel.

Ben sağlıklı olması açısından seramik su sebili aldım memnunum. Bizimkinin bir tanesi oynayıp dökmeye eğilimliydi ağır olduğu için de sıkıntı yok.
Filtre değişimi falan çok sık yapıyor musunuz , bir de ne kadar zamandır kullanıyorsunuz motorunda bir güç kaybı yaşadınız mi

Filtre değişimi falan çok sık yapıyor musunuz , bir de ne kadar zamandır kullanıyorsunuz motorunda bir güç kaybı yaşadınız mi
1 aydan fazladır kullanıyorum sıkıntı yaşamadım. 15 günde bir filtreyi değiştirmek iyi oluyor çünkü onda da küflenmeler oluyor çok uzatırsan süreyi.

Merhaba evdeki kedimin daha fazla su içmesini sağlamak için su sebili bakıyorum şuan kivi kap 10555 kullanıyorum ama çok memnun değil gibiyim önerilere açığım.
Bir ara almayı düşündüm. Veterinerde Xenom tavsiye etmişlerdi ama cesaret edemedim çünkü bildiğini okuyor. Ben de seramik kap aldım.

1 aydan fazladır kullanıyorum sıkıntı yaşamadım. 15 günde bir filtreyi değiştirmek iyi oluyor çünkü onda da küflenmeler oluyor çok uzatırsan süreyi.
Filtresini nereden alıyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,804
Üyeler
193,132
Son üye
meyv
Geri