Filtre değişimi falan çok sık yapıyor musunuz , bir de ne kadar zamandır kullanıyorsunuz motorunda bir güç kaybı yaşadınız miBen sağlıklı olması açısından seramik su sebili aldım memnunum. Bizimkinin bir tanesi oynayıp dökmeye eğilimliydi ağır olduğu için de sıkıntı yok.
Haustier WF013 Seramik Otomatik Kedi Su Sebili,Kedi Su Çeşmesi, Su Pınarı 2Lt Geniş Hazne, Ultra Sessiz, Çok Katmanlı Filtrasyon, Seramik Tasarım : Amazon.com.tr: Evcil Hayvan Ürünleri
Haustier WF013 Seramik Otomatik Kedi Su Sebili,Kedi Su Çeşmesi, Su Pınarı 2Lt Geniş Hazne, Ultra Sessiz, Çok Katmanlı Filtrasyon, Seramik Tasarım : Amazon.com.tr: Evcil Hayvan Ürünleriwww.amazon.com.tr
1 aydan fazladır kullanıyorum sıkıntı yaşamadım. 15 günde bir filtreyi değiştirmek iyi oluyor çünkü onda da küflenmeler oluyor çok uzatırsan süreyi.Filtre değişimi falan çok sık yapıyor musunuz , bir de ne kadar zamandır kullanıyorsunuz motorunda bir güç kaybı yaşadınız mi
Bir ara almayı düşündüm. Veterinerde Xenom tavsiye etmişlerdi ama cesaret edemedim çünkü bildiğini okuyor. Ben de seramik kap aldım.Merhaba evdeki kedimin daha fazla su içmesini sağlamak için su sebili bakıyorum şuan kivi kap 10555 kullanıyorum ama çok memnun değil gibiyim önerilere açığım.
Onu da amazon üzerinden alıyorum linkini atayım. https://www.amazon.com.tr/Haustier-...li&qid=1776862236&sprefix=haus,aps,312&sr=8-8Filtresini nereden alıyorsunuz