Öneri 5080 ve 9800x3d li pcme 2k yüksek hz monitör arıyorum butce 15k

Öğrenci indirimiyle g5 oled 17-18K falan oluyordu sanırım
Oled fiyatları çok uçuk 17 18 e çıkamıyorum fiyat olarak maalesef ve oled burn olayları korkutuyor böyle şeylerle uğraşmayi hiç istemiyorum yine de teşekkürler.
Birde hz olarak istediğim seviyelerde değil.

Hala her türlü öneriye açığım ürünu şimdi sipariş verdiğim icin hala iptal şansım var ben iade olayına güvenip siparişi verdim önerilerinizo bekliyorum.
Hocam önerdiğiniz samsung güzel.
https://www.akakce.com/monitor/en-u...d-pivot-240-hz-oyuncu-u-fiyati,968335046.html

Bunlarında hepsi olur. Ama siz sadece buradakilerle kısıtlı kalmayın. İnceleme videolarını izleyin. Ama asus tufu iptal edin derim. Benim kendi fikrim. Sizinkine yahut başkasınınkine de saygı duyarım. Benim önerilerim bu kadar. Ama kesin bir tavsiye de vermiş olmayım. Sıkıntı çıkmasın. Kendimden konuştum.

Hocam önerdiğiniz samsung güzel.
https://www.akakce.com/monitor/en-u...d-pivot-240-hz-oyuncu-u-fiyati,968335046.html

Bunlarında hepsi olur. Ama siz sadece buradakilerle kısıtlı kalmayın. İnceleme videolarını izleyin. Ama asus tufu iptal edin derim. Benim kendi fikrim. Sizinkine yahut başkasınınkine de saygı duyarım. Benim önerilerim bu kadar. Ama kesin bir tavsiye de vermiş olmayım. Sıkıntı çıkmasın. Kendimden konuştum.
Önerileriniz üzerine biraz daha araştırma yaptım dediğiniz ürünler de çok mantıklı duruyor lg ve samsung 10bit renk veriyor asuata böylebir şey söz konusu değil üstelik fiyatları çok yakın bu durum beni düşündürüyor araştırıp bulamadıgim bir durum var ürünlerin panel üreticileri kim boe falan gibi üreticiler var
Bu
Asus samsung ve lg monitörlerin panel üreticileri kim net bir bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba.

Önerileriniz üzerine biraz daha araştırma yaptım dediğiniz ürünler de çok mantıklı duruyor lg ve samsung 10bit renk veriyor asuata böylebir şey söz konusu değil üstelik fiyatları çok yakın bu durum beni düşündürüyor araştırıp bulamadıgim bir durum var ürünlerin panel üreticileri kim boe falan gibi üreticiler var
Bu
Asus samsung ve lg monitörlerin panel üreticileri kim net bir bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba.
Hocam panel üreticisi kadarına bilmiyorum. Dediğim gibi benim işim bütçenize göre mantıklı monitör önerileri yapmak. Araştırmanız iyi olmuş. Benim seçimim yine hz manyağıysanız 16k verip 350hzlık almanızı hz manyağı değilseniz 14klığı almanızı önerirdim. Bu arada bu panel işi için bence yeni konu açın. Ama asus tufu bu monitörler varken almayın derim. İyi günler.

Bütçeniz dahilinde hiç üstüne çıkamayacağınızı belirttiğiniz üzere görüntü kalitesinde alınacak iki model var.

Samsung s27bg65 (Tepki süreleri daha hızlı, daha yüksek parlaklığa çıkıyor) veya Aoc q27g42xne (Daha yüksek kontrast)

LCD de kavis, edge lit modellerde illumination için dezavantaj (olumsuz etki yaratıyor)

Son düzenleme:
bunun linkini atmıstım bayagı ıyı bır monıtor e benzıyor hepsı kafa karıstırıyor ya urunlerın :D
kımse kullanmıyor sanırım bendede 5080 var . oled yanık olayı kafa karıstırdı genelde onlıne oyun oynorum sizin gibi aynı oyunu oynarsan bıle devamlı oled yanması oluyormus o yuzdende bende ıps e dondum samsung da guzel duruyor aslında bunu ınceleyende yok hıc.

Bütçeniz dahilinde hiç üstüne çıkamayacağınızı belirttiğiniz üzere görüntü kalitesinde alınacak iki model var.

Samsung s27bg65 (Tepki süreleri daha hızlı, daha yüksek parlaklığa çıkıyor) veya Aoc q27g42xne (Daha yüksek kontrast)

LCD de kavis, edge lit modellerde illumination için dezavantaj (olumsuz etki yaratıyor)
Samsungun aynı modelini gönderdim hocam. Kesinlikle f/p. Aoc konusuna katılmıyorum ama onun yerine Ktc alınabilir. Aocun malzemesi kötü. Mesajda yazdığım gibi çok yüksek hz istiyorsa 1800-2000tl fark verip 350hz lığı alabilir.

Samsungun aynı modelini gönderdim hocam. Kesinlikle f/p. Aoc konusuna katılmıyorum ama onun yerine Ktc alınabilir. Aocun malzemesi kötü. Mesajda yazdığım gibi çok yüksek hz istiyorsa 1800-2000tl fark verip 350hz lığı alabilir.
KTC satın aldıgim asustan daha mı iyi iş yapar bilmediğim bir marka olduğu için soruyorum

KTC satın aldıgim asustan daha mı iyi iş yapar bilmediğim bir marka olduğu için soruyorum
Hocam çok genel bir soru sordunuz. Genel olarak asus daha iyi bir markada modele göre değişir baya. Size dediğim gibi ben samsung önerebilecekken başka bir şey önermem ama size monitörde dayatmak istemiyorum. Tek söyleyeceğim şey yukarıda yazdım. Ancak sizin için tekrar yazıyorum. 14k ya 240 hz https://www.akakce.com/monitor/en-u...d-pivot-curved-oyuncu-u-fiyati,650296406.html bunu alabilirsiniz. İlla 350 hz olsun 2k fark veririm derseniz de bu https://www.akakce.com/monitor/en-u...ot-ips-350-hz-oyuncu-u-fiyati,1323431663.html Benim önerilerim bunlar yani. Bu fiyat bandında kendimde başka bişey almam. Normalde önermemde sadece fikir olsun diye LG falan attım. Çünkü biliyosunuz insanlara özellikle bir şeyi önerdiğinizde beğenmeyip foruma gelip kafanıza kakabiliyor. Sorularınıza cevap oldu mu bu mesaj hocam? Sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Monitör kolu alsın aoc q27g42xne için kendi standı da yetersiz, artık bu saatten (2020 yılından beri) sonra IPS Glow ve Düşük Kontrast hiç çekilmez gerek yok.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,080
Üyeler
192,873
Son üye
Hamdibey
Geri