🔥İndirim Pazarama 200TL Alt Limitsiz Kupon Plusta Geçerli Oda Aylık 1TL

• Üzgün
Reaksiyonlar: nyaa
Merhaba ilk defa pazarama plus üyesi olanlarda olmak isteyen 1tl ye olabilir size bir kod tanımlanıyor

PLUS200

diye sizce ne alınabilir gıda dijital ürün vs geçerli değil
şunu aldım nasıl sizce
la plus aldım her şey ilk üyeliğim ilk alışım 550ye 80 indirim verdi

şu yandex ai 1 senelik pazarama plus veriyordu devam ediyorsa hacılayın ben ordan aldım 1 sene akarı yok kokarı yok.

şu yandex ai 1 senelik pazarama plus veriyordu devam ediyorsa hacılayın ben ordan aldım 1 sene akarı yok kokarı yok.
bende öyle yaptım şimdide belli tarih arasında alanlara 400 tl kupon veriyor ama sanırım bizde geçelri olmayacak keşke 1 hafta sonra yazsaydım kuponu

bende öyle yaptım şimdide belli tarih arasında alanlara 400 tl kupon veriyor ama sanırım bizde geçelri olmayacak keşke 1 hafta sonra yazsaydım kuponu
nerede yandex ai da mı ? bende 2 numara var ya

selam kuponu kullanmak için plus abonesi ol kısmına basıyorum mail ve telefon doğrulama yeri çıkıyor tamam diyorum hata veriyor site ödeme kısmına geçmedim bir türlü acaba yoğunluk dolayı mı

Bu arada plus olduysaniz anasayfada kampanyalar bölümünde 21-23 Nisan arası kart puanı yüklediğinizde en fazla 100₺ yüklemeye 200₺ hediye puan veriyor, 04-08 Mayıs arasında kullanılacak şekilde yuklenecekmis kombolayabilirsiniz

selam kuponu kullanmak için plus abonesi ol kısmına basıyorum mail ve telefon doğrulama yeri çıkıyor tamam diyorum hata veriyor site ödeme kısmına geçmedim bir türlü acaba yoğunluk dolayı mı
bide uygulamada deneyin isterseniz biraz kötü olabiliyor site ve uygulaması

Geri