la plus aldım her şey ilk üyeliğim ilk alışım 550ye 80 indirim verdiMerhaba ilk defa pazarama plus üyesi olanlarda olmak isteyen 1tl ye olabilir size bir kod tanımlanıyor
PLUS200
diye sizce ne alınabilir gıda dijital ürün vs geçerli değil
şunu aldım nasıl sizce![]()
Philips DLC5531C 1M 6A 100W Type-C to Type-C Örgülü Hızlı Data ve Şarj Kablosu Siyah Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Philips DLC5531C 1M 6A 100W Type-C to Type-C Örgülü Hızlı Data ve Şarj Kablosu Siyah ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Philips DLC5531C 1M 6A 100W Type-C to Type-C Örgülü Hızlı Data ve Şarj Kablosu Siyah fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
tesekkur ederim bayadır merak ettiğim parfümü 100tlye aldımilk defa aldıysan ve ilk dea siparişinde indirim kodu yerine PLUS200 yaz olur
bende öyle yaptım şimdide belli tarih arasında alanlara 400 tl kupon veriyor ama sanırım bizde geçelri olmayacak keşke 1 hafta sonra yazsaydım kuponuşu yandex ai 1 senelik pazarama plus veriyordu devam ediyorsa hacılayın ben ordan aldım 1 sene akarı yok kokarı yok.
nerede yandex ai da mı ? bende 2 numara var yabende öyle yaptım şimdide belli tarih arasında alanlara 400 tl kupon veriyor ama sanırım bizde geçelri olmayacak keşke 1 hafta sonra yazsaydım kuponu
Nasıl çözdün bende kullanamadımtesekkur ederim bayadır merak ettiğim parfümü 100tlye aldım
bide uygulamada deneyin isterseniz biraz kötü olabiliyor site ve uygulamasıselam kuponu kullanmak için plus abonesi ol kısmına basıyorum mail ve telefon doğrulama yeri çıkıyor tamam diyorum hata veriyor site ödeme kısmına geçmedim bir türlü acaba yoğunluk dolayı mı