UmutÇelik
80+
- Reaksiyon skoru
- 40
Marka isminde Game yazması yeter kralım, illaha sonuna booster koymalarına çok da gerek yok.Su an paylaştığın fiyatın yarısı olsa bile alınmaz bence Gameboosterlı sıvı soğutucuya sistem emanet edilmez.
Kralım yine tam nokta atışı tespit yapmışın, %100 sana katılıyorum.300 daha ekleyin şunu alın. Hem daha kaliteli marka hem de 360. 300 daha ekleyemiyorum bütçem bu diyen de bütçeyi düşürüp hava soğutmaya yönelebilir.
![]()
Thermalright Aqua Elite 360 Black Sıvı Soğutucu
Düşük Sıcaklık Yüksek Performans AQUA ELITE 360 ARGB Hepsi Bir Arada CPU Sıvı Soğutucuwww.gaming.gen.tr
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Marka isminde Game yazması yeter kralım, illaha sonuna booster koymalarına çok da gerek yok.
3000 bandına ocypus düşüyor
Kesinlikle haklısın. 3100 liraya gaming gen sitesinde 360mm sıvı soğutma var pek avantajlı değil.Az daha ekleyip kaliteli 360 alınabiliyor. Geçen hafta 240lik deepcool 1400tl civarına satılmıştı
Markaya bir şey diyen yok. Ama hem 360 hem kendini kanıtlamış bir marka sadece 300tl farkla satılıyorsa isterse 10 yılın en düşük fiyatı olsun. İlk mesajda yazdığım gibi deepcool gibi kendini kanıtlamış bir markanın 240 sıvı soğutucusu yarı fiyatına satılıyorBurda marka savunması yapmıyorum hiçbir şekilde 4 5 ayın en düşük fiyatı olduğu için paylaştım illa bunu alın da demiyorum her zaman herşeyin iyisi vardır marka ismi kötü geliyor diye bir ön yargı var diye bu malın kötü olduğu anlamına gelmez benim pc de 360 havit var aldığıma da çok memnunum
çok havalı bir sıvı soğutmaya benziyor.300 daha ekleyin şunu alın. Hem daha kaliteli marka hem de 360. 300 daha ekleyemiyorum bütçem bu diyen de bütçeyi düşürüp hava soğutmaya yönelebilir.
![]()
Thermalright Aqua Elite 360 Black Sıvı Soğutucu
Düşük Sıcaklık Yüksek Performans AQUA ELITE 360 ARGB Hepsi Bir Arada CPU Sıvı Soğutucuwww.gaming.gen.tr
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Marka isminde Game yazması yeter kralım, illaha sonuna booster koymalarına çok da gerek yok.