🔥İndirim GameBooster BLADE 240W ARGB 240mm Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu 2700 TL

Az daha ekleyip kaliteli 360 alınabiliyor. Geçen hafta 240lik deepcool 1400tl civarına satılmıştı

300 daha ekleyin şunu alın. Hem daha kaliteli marka hem de 360. 300 daha ekleyemiyorum bütçem bu diyen de bütçeyi düşürüp hava soğutmaya yönelebilir.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Su an paylaştığın fiyatın yarısı olsa bile alınmaz bence Gameboosterlı sıvı soğutucuya sistem emanet edilmez.
Marka isminde Game yazması yeter kralım, illaha sonuna booster koymalarına çok da gerek yok.

300 daha ekleyin şunu alın. Hem daha kaliteli marka hem de 360. 300 daha ekleyemiyorum bütçem bu diyen de bütçeyi düşürüp hava soğutmaya yönelebilir.

Marka isminde Game yazması yeter kralım, illaha sonuna booster koymalarına çok da gerek yok.
Kralım yine tam nokta atışı tespit yapmışın, %100 sana katılıyorum.

ocypus delta 360 bulunabiliyor bu fiyatlara bilemedim bu markaya karşı antipatim var

Burda marka savunması yapmıyorum hiçbir şekilde 4 5 ayın en düşük fiyatı olduğu için paylaştım illa bunu alın da demiyorum her zaman herşeyin iyisi vardır marka ismi kötü geliyor diye bir ön yargı var diye bu malın kötü olduğu anlamına gelmez benim pc de 360 havit var aldığıma da çok memnunum

Burda marka savunması yapmıyorum hiçbir şekilde 4 5 ayın en düşük fiyatı olduğu için paylaştım illa bunu alın da demiyorum her zaman herşeyin iyisi vardır marka ismi kötü geliyor diye bir ön yargı var diye bu malın kötü olduğu anlamına gelmez benim pc de 360 havit var aldığıma da çok memnunum
Markaya bir şey diyen yok. Ama hem 360 hem kendini kanıtlamış bir marka sadece 300tl farkla satılıyorsa isterse 10 yılın en düşük fiyatı olsun. İlk mesajda yazdığım gibi deepcool gibi kendini kanıtlamış bir markanın 240 sıvı soğutucusu yarı fiyatına satılıyor

çok havalı bir sıvı soğutmaya benziyor.

Geri