🔥İndirim MAXSUN iCraft B860M Cross PRO WIFI LGA1851 DDR5 8000Mhz 8999₺

Noxyy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
243
1776888455755.webp

Tasarımı ilk defa görüyorum animeciler baksın :D fiyat 6 ayın en ucuzuymuş

Anakartin ozellikleri de cok guzel ancak bios deneyimi nasil olur acaba kullanan varmi hic? Servis kismi da bir diger soru isareti.

Bu paraya usb 4 40g giris veriyor adamlar. 5gb ethernet portu da cok iyi. Ses karti bu fiyata cok iyi yine. LCD ekrana deginmiyorum bile zaten. Cesareti olana bedava gercekten bu urun.

Son düzenleme:
Anakartin ozellikleri de cok guzel ancak bios deneyimi nasil olur acaba kullanan varmi hic? Servis kismi da bir diger soru isareti tabi.

Bu paraya usb 4 40g giris veriyor adamlar. 5gb ethernet portu da cok iyi. Ses karti da bu fiyata cok iyi yine.
Hocam ben birkaç yabancı forum ve youtube videolarından araştırmıştım markayı. Asya pazarında yaygın bir markaymış ve sitelerine girdiğimde düzenli BIOS güncellemeleri atıldığını gördüm. Yabancı bir satıcıda şöyle bir yorum bırakmıştı " Yerel küçük bir teknoloji mağazam var ve iade edilme oranı en az olan anakartlar Maxsun anakartlar" şeklinde yorum görmüştüm.

Hocam ben birkaç yabancı forum ve youtube videolarından araştırmıştım markayı. Asya pazarında yaygın bir markaymış ve sitelerine girdiğimde düzenli BIOS güncellemeleri atıldığını gördüm. Yabancı bir satıcıda şöyle bir yorum bırakmıştı " Yerel küçük bir teknoloji mağazam var ve iade edilme oranı en az olan anakartlar Maxsun anakartlar" şeklinde yorum görmüştüm.
mosfeti ekranlıymış ben çıkartma sanmıştım daha da güzel oldu şimdi

Simdi farkettim bios flash tusu yok sanirim bu anakartta. 250k plus veya 270k plus takicak olsak nasil takicaz bilgisi olan varmi? Bu islemcileri kullanicak arkadaslar firmadan bios guncellemesi talep etsin bence.

ben bu anakartı aldım. görünüş olarak muazzam fakat ram ve ekran kartı alamadğım için kasada öyle takılı duruyor inşallah deneyeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,178
Üyeler
192,923
Son üye
Bysebar
Geri