MAXSUN iCraft B860M Cross PRO WIFI LGA1851 DDR5 8000Mhz M.2 HDMI mAtx Intel Beyaz Anakart
MS-ICR-B860M-CROSS-PRO - MAXSUN iCraft B860M Cross PRO WIFI LGA1851 DDR5 8000Mhz M.2 HDMI mAtx Intel Beyaz Anakart
hocam link e tıkla , ( DDR 4 ram önermiş gözüküyorum ) link bozuk , espirisine paylaştımddr5 anakarta alternatif ddr4 önerdin hocam
Hocam ben birkaç yabancı forum ve youtube videolarından araştırmıştım markayı. Asya pazarında yaygın bir markaymış ve sitelerine girdiğimde düzenli BIOS güncellemeleri atıldığını gördüm. Yabancı bir satıcıda şöyle bir yorum bırakmıştı " Yerel küçük bir teknoloji mağazam var ve iade edilme oranı en az olan anakartlar Maxsun anakartlar" şeklinde yorum görmüştüm.Anakartin ozellikleri de cok guzel ancak bios deneyimi nasil olur acaba kullanan varmi hic? Servis kismi da bir diger soru isareti tabi.
Bu paraya usb 4 40g giris veriyor adamlar. 5gb ethernet portu da cok iyi. Ses karti da bu fiyata cok iyi yine.
Anakart değil bu ram.
hocam link e tıkla , ( DDR 4 ram önermiş gözüküyorum ) link bozuk , espirisine paylaştım
bütün sırrı bozdun kralAnakart değil bu ram.
Linke tıklayınca ddr4 ram çıkıyor hocam sakın almayınbütün sırrı bozdun kral
mosfeti ekranlıymış ben çıkartma sanmıştım daha da güzel oldu şimdiHocam ben birkaç yabancı forum ve youtube videolarından araştırmıştım markayı. Asya pazarında yaygın bir markaymış ve sitelerine girdiğimde düzenli BIOS güncellemeleri atıldığını gördüm. Yabancı bir satıcıda şöyle bir yorum bırakmıştı " Yerel küçük bir teknoloji mağazam var ve iade edilme oranı en az olan anakartlar Maxsun anakartlar" şeklinde yorum görmüştüm.
Zaten şöyle custom tasarımlar yapan firmanın ben kötü olacağını çok düşünmüyorum da tabi önyargı yıkmak zor bir şey.mosfeti ekranlıymış ben çıkartma sanmıştım daha da güzel oldu şimdi