3000 Tl Gaming Kulaklık Önerisi

Jony Case

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,383
Arkadaşlar 3000 liraya alınabilecek ortalama da en iyi seçenek olacak kulaklık önerir misiniz ?

renkten rahatsız olmam diyorsan veya söküp sprey boya çekerim diyorsan bu var :D mikrofonu yetersiz ama kulaklığın kendisi gayet yeterli

not üründen takılabilir mikrofon cikmiyor görsel yanlis
Yok hocam bu olmaz ya asus h3 gamepower aero ultra, kai titanium ultra, blackshark v2x,h1 gen 2 falan nasıldır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam markayı ilk defa görüyorum nedir ne değildir

akko yeni geldi ülkeye ücreti oldukça uygun 3500 bandına çıkar diye tahmin ediyorum o tercih edilebilir

Ülkende alt profil. Yurt dışında millet bu markaları ana akım markalardan daha çok tercih ediyor. Hepsi aşırı kaliteli markalar.
Geçtiğimiz yaz klavye konusunda da aynı muhabbeti yaşamıştım ve farklı bir tercihte bulunmuştum şuanlık memnunum hocam o zaman Akko nun hangi modelini önerirsiniz kablosuz modelleri de var galiba bu fiyata 3.500 falan da olur fiyata @catsped @Logitech G213

Geçtiğimiz yaz klavye konusunda da aynı muhabbeti yaşamıştım ve farklı bir tercihte bulunmuştum şuanlık memnunum hocam o zaman Akko nun hangi modelini önerirsiniz kablosuz modelleri de var galiba bu fiyata 3.500 falan da olur fiyata @catsped @Logitech G213

Dediğim gibi GH300 iyi bir model. Biraz daha çıkarsanız S9 Pro olabilir.

Kanka wraiht şuan 3100 civarlarında ön sipariş 28 nisana kadar var
Link var mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dediğim gibi GH300 iyi bir model. Biraz daha çıkarsanız S9 Pro olabilir.

Hocam nasıldır bu cidden bu markalar hakkında hic bilgim yok pek inceleme de yok logitech g435 de bu fiyatta karşılaşma da hangisi ağır basar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri