Yok hocam bu olmaz ya asus h3 gamepower aero ultra, kai titanium ultra, blackshark v2x,h1 gen 2 falan nasıldır![]()
RAZER Barracuda Quartz Kablosuz Gaming Kulaklık (RZ04-03790300-R3M1) - Fiyatı, Yorumları
Barracuda Quartz Kablosuz Gaming Kulaklık (RZ04-03790300-R3M1) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
renkten rahatsız olmam diyorsan veya söküp sprey boya çekerim diyorsan bu varmikrofonu yetersiz ama kulaklığın kendisi gayet yeterli
not üründen takılabilir mikrofon cikmiyor görsel yanlis
Hocam markayı ilk defa görüyorum nedir ne değildir![]()
AKKO GH300 Black Gaming Kulaklık
Yüksek performans, düşük güç tüketimi ve uzun süreli pil ömrü için tasarlandı. Net tizler ve derin baslarla güçlü bir ses sahnesi sunar. GH300 gaming kulaklık, etkileyici 7.1 surround ses sunar. Oyun…www.gaming.gen.tr
Hocam markayı ilk defa görüyorum nedir ne değildir
https://www.gamer.gen.tr/fifine-ampligame-h9-mikrofonlu-71-beyaz-rgb-gaming-kulaklik_u56281 dün aldım bendeArkadaşlar 3000 liraya alınabilecek ortalama da en iyi seçenek olacak kulaklık önerir misiniz ?
Bu tür daha alt profil markaları tercih etmek istemiyorum
Geçtiğimiz yaz klavye konusunda da aynı muhabbeti yaşamıştım ve farklı bir tercihte bulunmuştum şuanlık memnunum hocam o zaman Akko nun hangi modelini önerirsiniz kablosuz modelleri de var galiba bu fiyata 3.500 falan da olur fiyata @catsped @Logitech G213Ülkende alt profil. Yurt dışında millet bu markaları ana akım markalardan daha çok tercih ediyor. Hepsi aşırı kaliteli markalar.
Geçtiğimiz yaz klavye konusunda da aynı muhabbeti yaşamıştım ve farklı bir tercihte bulunmuştum şuanlık memnunum hocam o zaman Akko nun hangi modelini önerirsiniz kablosuz modelleri de var galiba bu fiyata 3.500 falan da olur fiyata @catsped @Logitech G213
Kanka wraiht şuan 3100 civarlarında ön sipariş 28 nisana kadar varArkadaşlar 3000 liraya alınabilecek ortalama da en iyi seçenek olacak kulaklık önerir misiniz ?
Link var mıKanka wraiht şuan 3100 civarlarında ön sipariş 28 nisana kadar var
Hocam nasıldır bu cidden bu markalar hakkında hic bilgim yok pek inceleme de yok logitech g435 de bu fiyatta karşılaşma da hangisi ağır basarDediğim gibi GH300 iyi bir model. Biraz daha çıkarsanız S9 Pro olabilir.
![]()
MCHOSE S9 Pro Black Red Gaming Kulaklık
Mchose S9 Pro, panoramik ses konumlandırması ve yenilikçi buz iletim teknolojisi ile olağanüstü bir oyun deneyimi sunar.www.gaming.gen.tr