Deneyim sonucu paylaşırsanız sevinirim.Benimki de dağıtımda hocam 2-3 saate gelir.
Deneyim sonucu paylaşırsanız sevinirim.Benimki de dağıtımda hocam 2-3 saate gelir.
Geldiler ikisi de sorunsuz çalışıyorDeneyim sonucu paylaşırsanız sevinirim.
bence ikisini tak aynı olsunlar mavi ekran yedikten sonra ddu ile driver sil yükle yaptım düzeldiİyi paketlenmiş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar benim asus tuf a15te 16x1 olarak sk hynix ram var. Sizce onu çıkarıp bu ikisini mi takmalıyım? Yoksa sadece birini mi takayım?
Sonuçları paylaşayacağım. Sizce aida64ü mü kullanayım?bence ikisini tak aynı olsunlar mavi ekran yedikten sonra ddu ile driver sil yükle yaptım düzeldi
Hangi programı kullanayım?Memphes testi yapın mutlaka.
önce google da gezinirken mavi ekran yiyor musun diye test etHangi programı kullanayım?
hiç mavi ekran hatası aldın mı? ona göre iade yerine değişim talep edeyimHangi programı kullanayım?
Önce eski ram ile test yapacağım hocam 1-2 saat içinde takmış olurum.hiç mavi ekran hatası aldın mı? ona göre iade yerine değişim talep edeyim
google.com/search?q=memhest86&oq=memhest86&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIPCAEQABgNGIMBGLEDGIAEMgkIAhAAGA0YgAQyCQgDEAAYDRiABDIJCAQQABgNGIAEMgkIBRAAGA0YgAQyCQgGEAAYDRiABDIJCAcQABgNGIAEMgkICBAAGA0YgAQyCQgJEAAYDRiABNIBCDI1MTRqMGo3qAIAsAIA&sourceid=chrome&ie=UTF-8Önce eski ram ile test yapacağım hocam 1-2 saat içinde takmış olurum.
hocam benim kargoda hala iptal ediyim mi sizce iade ile uğraştıracak siteye benziyorhiç mavi ekran hatası aldın mı? ona göre iade yerine değişim talep edeyim