16GB DDR5 Laptop Ram 2718,49TL

Deneyim sonucu paylaşırsanız sevinirim.
Geldiler ikisi de sorunsuz çalışıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama pcye ikisini bir taktığımda vram ışığı sönmüyor önceden kullandığım 12gb ile beraber kullandığımda ikisi de çalışıyor 32 yerine 28gb den devam 🥲

İyi paketlenmiş.

Arkadaşlar benim asus tuf a15te 16x1 olarak sk hynix ram var. Sizce onu çıkarıp bu ikisini mi takmalıyım? Yoksa sadece birini mi takayım?

Ekler

• 20260423_131348.webp
    20260423_131348.webp
    1,007.1 KB · Hit: 71
Pc de mavi ekran yedik vga yı da tetikledi gpu driverlarını sil tekrar kur yapıyorum bakalım
1776939647542.webp

İyi paketlenmiş.

Arkadaşlar benim asus tuf a15te 16x1 olarak sk hynix ram var. Sizce onu çıkarıp bu ikisini mi takmalıyım? Yoksa sadece birini mi takayım?
bence ikisini tak aynı olsunlar mavi ekran yedikten sonra ddu ile driver sil yükle yaptım düzeldi

ikisi de mavi ekran hatası yaptırıyor iadeye göndereceğim :/

laptopta da denedim

sizde deneyin sizde de problem varsa iade ederim yoksa değişim isterim

Hangi programı kullanayım?
önce google da gezinirken mavi ekran yiyor musun diye test et :)

Önce eski ram ile test yapacağım hocam 1-2 saat içinde takmış olurum.
google.com/search?q=memhest86&oq=memhest86&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIPCAEQABgNGIMBGLEDGIAEMgkIAhAAGA0YgAQyCQgDEAAYDRiABDIJCAQQABgNGIAEMgkIBRAAGA0YgAQyCQgGEAAYDRiABDIJCAcQABgNGIAEMgkICBAAGA0YgAQyCQgJEAAYDRiABNIBCDI1MTRqMGo3qAIAsAIA&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Memhest86 testi flash belleğe kurup yapabilirsiniz ama uzun sürer 2 3 saat youtubeden izleyerek yapabilirsiniz bunun dışında windows bellek sınama testi de yapabilirsiniz hızlı biter.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,919
Üyeler
192,830
Son üye
XziiTriOzz
Geri