TKL klavye arıyorumhttps://www.akakce.com/klavye/en-uc...blolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,925140755.html
aulayı deneyimledim oldukça başarılı ama corsair denemedim inceleme bakmanı öneririnm
bu model aklımda güzele benziyorAula f75 max modeline bakabilirsin malzemeleri kaliteli diye biliyorum
https://www.akakce.com/klavye/en-uc...osuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1055691782.html
kablolu olmasa daha iyi olur.%75 olur ve kablolu olması problem değil derseniz GameRaider K1 HE alabilirsiniz.
Hocam ben geçenlerde bir Havit Gamenote KB923L Pro Aldım baya güzel ve hoşuma gidiyor kullanışı 3200 dü aldığımda şuan 3500 Civarı bişey indiirm yakalrsan almanı tavsiye ederim TKL değil ama olduça güzel3500TL bütçeli TKL klavye önerisi istiyorum bütçenin üstüne çıkamam.
mümkünse büyük enter olsun
F tuşları ayrı olsun.
bu nasıl ekranmış yaHocam ben geçenlerde bir Havit Gamenote KB923L Pro Aldım baya güzel ve hoşuma gidiyor kullanışı 3200 dü aldığımda şuan 3500 Civarı bişey indiirm yakalrsan almanı tavsiye ederim TKL değil ama olduça güzel
İnceleme Videosu burda
Oraya Driver üzerinden istediğiniz Gifi ekleyebilirsiniz gayet güzel ve hoşbu nasıl ekranmış yanabıyonuz hocam bu ekrandan akıllı saat gibi maşallah
estetik niteliği iyidir tabii ki de işlevsel özelliklerinde ne kullanıyorsunuz onu merak ettim sadeceOraya Driver üzerinden istediğiniz Gifi ekleyebilirsiniz gayet güzel ve hoş![]()
numpad kısmı beni rahatsız ediyor ve marka konusunda pek güvenemedim.Hocam ben geçenlerde bir Havit Gamenote KB923L Pro Aldım baya güzel ve hoşuma gidiyor kullanışı 3200 dü aldığımda şuan 3500 Civarı bişey indiirm yakalrsan almanı tavsiye ederim TKL değil ama olduça güzel
İnceleme Videosu burda
Şöyle kullanıyorum ben orda menü kısmı var ve bt geçişi çok rahat oluyor. 3 adet bluetooth geçişi mevcut cihazlar arasında çok raaht ve fızlı bir şekilde geçiş sağlanabiliryor ben tablette ve bilgisayarda kullanıyorum genelde kablolu, virless. ve bt arasında çok hızlı geçiş sağlanıyor ve iş görüyor.estetik niteliği iyidir tabii ki de işlevsel özelliklerinde ne kullanıyorsunuz onu merak ettim sadece
Hocam havit çok fason marka ya. Memnun musunuz?Hocam ben geçenlerde bir Havit Gamenote KB923L Pro Aldım baya güzel ve hoşuma gidiyor kullanışı 3200 dü aldığımda şuan 3500 Civarı bişey indiirm yakalrsan almanı tavsiye ederim TKL değil ama olduça güzel
İnceleme Videosu burda