Yardım 3500TL Bütçeli Klavye Önerisi.

HaXlim

80+
Reaksiyon skoru
15
Bütçe
3500
3500TL bütçeli TKL klavye önerisi istiyorum bütçenin üstüne çıkamam.
mümkünse büyük enter olsun
F tuşları ayrı olsun.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
%75 olur ve kablolu olması problem değil derseniz GameRaider K1 HE alabilirsiniz.

3500TL bütçeli TKL klavye önerisi istiyorum bütçenin üstüne çıkamam.
mümkünse büyük enter olsun
F tuşları ayrı olsun.
Hocam ben geçenlerde bir Havit Gamenote KB923L Pro Aldım baya güzel ve hoşuma gidiyor kullanışı 3200 dü aldığımda şuan 3500 Civarı bişey indiirm yakalrsan almanı tavsiye ederim TKL değil ama olduça güzel

İnceleme Videosu burda

Hocam ben geçenlerde bir Havit Gamenote KB923L Pro Aldım baya güzel ve hoşuma gidiyor kullanışı 3200 dü aldığımda şuan 3500 Civarı bişey indiirm yakalrsan almanı tavsiye ederim TKL değil ama olduça güzel

İnceleme Videosu burda
bu nasıl ekranmış ya :D nabıyonuz hocam bu ekrandan akıllı saat gibi maşallah

İnceleme Videosu burda
numpad kısmı beni rahatsız ediyor ve marka konusunda pek güvenemedim.

estetik niteliği iyidir tabii ki de işlevsel özelliklerinde ne kullanıyorsunuz onu merak ettim sadece
Şöyle kullanıyorum ben orda menü kısmı var ve bt geçişi çok rahat oluyor. 3 adet bluetooth geçişi mevcut cihazlar arasında çok raaht ve fızlı bir şekilde geçiş sağlanabiliryor ben tablette ve bilgisayarda kullanıyorum genelde kablolu, virless. ve bt arasında çok hızlı geçiş sağlanıyor ve iş görüyor.

İnceleme Videosu burda
Hocam havit çok fason marka ya. Memnun musunuz?

Geri