Yardım Klavye önerir misiniz (Fps oyunları için valo-cs-apex) 5k bütçe

IIAydooII

80+
Reaksiyon skoru
43
Bütçe
5000
5k Bütçem var bana klavye önerirseniz çok sevinirim çoğunlukla cs valo apex oynuyorum mümkünse 8k rt he %60 bi klavye olursa iyi olur beyaz setup kullanıyorum. bazı araştırmalarımda şu şekilde klavyeler buldum bunlar hakkındaki düşüncelerinizi yazarsanız da sevinirim.

FGG Madlions
Akko Monsgeek Fun60
MCHOSE Ace 68

Daha önce görmediğim bi kaç marka daha var hep razer klavyeleri kullandım şuanda kullandığımda razer huntsman tournament edition.

5k Bütçem var bana klavye önerirseniz çok sevinirim çoğunlukla cs valo apex oynuyorum mümkünse 8k rt he %60 bi klavye olursa iyi olur beyaz setup kullanıyorum. bazı araştırmalarımda şu şekilde klavyeler buldum bunlar hakkındaki düşüncelerinizi yazarsanız da sevinirim.

FGG Madlions
Akko Monsgeek Fun60
MCHOSE Ace 68

Daha önce görmediğim bi kaç marka daha var hep razer klavyeleri kullandım şuanda kullandığımda razer huntsman tournament edition.
Hocam ben geçenlerde bir Havit Gamenote KB923L Pro Aldım baya güzel ve hoşuma gidiyor kullanışı 3200 dü aldığımda şuan 3500 Civarı bişey indiirm yakalrsan almanı tavsiye ederim

bu da inceleme videosu

Agalar bu aula 68 ler falan varya manyetikler. 1,5 civarı onlar kötü mü, alınmaz mı ?
Ona n yerine az ekle akko gün 60 al
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aula hero 68 he düşünüyorum bende ama bilemedim yorumları genel olarak iyi gibi
Howl 75 veya wraith w75 bak derim howl biraz daha iyi bana göre marka olarak wraithin iadesi uğraştırır paran çöpe gider

Howl 75 veya wraith w75 bak derim howl biraz daha iyi bana göre marka olarak wraithin iadesi uğraştırır paran çöpe gider
Hocam benim yukarda linkini bıraktığım klavyeler arasından yorum yapçak olsan ne söylersin

Fiyatlara falan baktım da FGG Madlions çok uyguna iyi özellikler sunuyor akko fun 60 4k fiyatını hak edicek mi emin değilim

FGG Madlions
Akko Monsgeek Fun60
MCHOSE Ace 68

Fun60 pro kullanıyorum bir sorun çıkarmadı rt snap tap vs özellikleri var uygun fiyatlı bir seçenek alınır. (Fun60 Pro Black He modeli idefixte 2125TL üstelik türkçe keycapslere sahip)
Mchose ACE 60-68-68 AİR Uygulaması içlerinden en iyi olan
Darmoshark KT68MAX
Wraith W60
ATK RS6 AİR - 68RX
Hepsi aynı işi yapacak o yüzden fiyatına tasarımına bakarak kararı verebilirsiniz.
Madlions önermem bunlara göre daha kalitesiz birde 8000hz'in bir olayı yok işlemcide iyi değilse boş yere fps kaybı yaratır.

Hocam benim yukarda linkini bıraktığım klavyeler arasından yorum yapçak olsan ne söylersin

Fiyatlara falan baktım da FGG Madlions çok uyguna iyi özellikler sunuyor akko fun 60 4k fiyatını hak edicek mi emin değilim
yanlışın var arkadaşa 2 klık olan fun 60 önerdim

hocam tercihim ace 68 olurdu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,452
Üyeler
193,048
Son üye
Fenerlirix
Geri