2m bandına araç suv sedan

Navius

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
288
Bütçe
250000
1 ay sonra bir katılım firmasından 1m kadar para gelicek üstüne 1 daha koyarım biraz zorlarsam 1.3 olabilir bütçem 2- 2.3m arası oluyor bu fiyatlara sıfır km ayarınca 2 sene keyfini sürecegım araç arıyorum öncelik suv veya sedan marka takıntısı degilim alıcagım araç garantili olucak zaten diye 100k yapmış merso bmwleri düşünmüyorum çoğu modele hakimim gözden kacırdıklarım olabilir yorumlarda buluşalım.

togg 10f al 700 800 lira sıfır faizli kredide var daha ne olsun

cupra formentor çekebilirsin

1 ay sonra bir katılım firmasından 1m kadar para gelicek üstüne 1 daha koyarım biraz zorlarsam 1.3 olabilir bütçem 2- 2.3m arası oluyor bu fiyatlara sıfır km ayarınca 2 sene keyfini sürecegım araç arıyorum öncelik suv veya sedan marka takıntısı degilim alıcagım araç garantili olucak zaten diye 100k yapmış merso bmwleri düşünmüyorum çoğu modele hakimim gözden kacırdıklarım olabilir yorumlarda buluşalım.

bune reis ilk defa görüyom 2026 h100 mü yapmışlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

cupra formentor çekebilirsin
:hoba:

togg 10f al 700 800 lira sıfır faizli kredide var daha ne olsun
apartman dairesınde yaşıyorum bulundugum ilçede elektrık istasyonu pek yok benim için mantıklı degil gibi o :kedi:

Hocam araç tavsiyem yok ama yeni model PSA grubu araçlara (Opel,Citroen,Peugoet) sakın bulaşmayın. "Paramla rezil oldum" hissini iliklerinize kadar yaşatır. Bu arabaları alacağınıza size köprü satmaya çalışan bir dolandırıcıya kaptırın daha iyi. En azından tek seferde acı çeker kurtulursunuz.

superb , golf , insignia

bune reis ilk defa görüyom 2026 h100 mü yapmışlar

:hoba:

apartman dairesınde yaşıyorum bulundugum ilçede elektrık istasyonu pek yok benim için mantıklı degil gibi o :kedi:

2 milyona alınabilecek daha iyi bir araç yok şu anda.

tek alternatifi (eğer elektrikli dusunurseniz) 1.000.000tl kredi kampanyalı togg t10f.

sorunca yok diyolar
cool paket öneririm zaten , bu aşırı boş ve malzeme kalitesi de cool a göre düşük , biz de yeni aldık sorun olursa yardımcı olurum

aile içinse büyük olması gerekiyosa sportage mantıklı biz de aynı süreç içerisinden geçtik , 2. ellere de baktık , biraz marka takıntısı varsa ve genç işi olcaksa da yeni troc bakılabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,841
Üyeler
192,816
Son üye
enesars
Geri