ASUS NUC12 Pro Slim Kit - Intel® Core™ i7-1260P Barebone Mini PC - 16.458 TL

boşta 16GB (2x8GB) DDR4 2933MHz laptop ram'im ve 512 gb ssd var almak mantıklı olur mu bunu mac mini bakıyordum ancak fiyatı cazip geldi windows daha çok işime gelir.
Hocam bence macos değilde windows arıyorsanız bu fiyata bulmanız çok zor. Ben aldım ram ve ssd takıp kullanacağım ben de. Ha tabi mac mini m4 bundan çok güçlü ve daha sessiz çalışır. Ayrıca şuan en düşük 30k civarı mac mini. Depoya geliyor 20k'ya ama yakalamak zor. Onun dışında bu cihazda yabana atılacak bir cihaz değil 2 tb4 2 hdmi portu var kendiniz sonradan rami ve ssd'i daha da artırabilirsiniz.

bunu alıp eczanede falan kullanıcan

Hocam bence macos değilde windows arıyorsanız bu fiyata bulmanız çok zor. Ben aldım ram ve ssd takıp kullanacağım ben de. Ha tabi mac mini m4 bundan çok güçlü ve daha sessiz çalışır. Ayrıca şuan en düşük 30k civarı mac mini. Depoya geliyor 20k'ya ama yakalamak zor. Onun dışında bu cihazda yabana atılacak bir cihaz değil 2 tb4 2 hdmi portu var kendiniz sonradan rami ve ssd'i daha da artırabilirsiniz.
hoşuma gitti benim baya alacağım gibi duruyor umarım laptop ramlerim uyumlu olur.

28w 'lık 12100'e falan denk gelen bi işlemci sanırım. Bu fiyata apu toplanır ryzenler ile mini bir kasaya. para eden kısmı ram ve ssd yok zaten içinde.

28w 'lık 12100'e falan denk gelen bi işlemci sanırım. Bu fiyata apu toplanır ryzenler ile mini bir kasaya. para eden kısmı ram ve ssd yok zaten içinde.
Bu kadar portatif bir şey çıkar mı ?Ben çantaya atıp yanımda taşıyacağım mesela

mac mini m4 abi biliyorum bundan daha pahalı sıfırı. Depoyada fazla düşmüyor ama ömürlük makina

bosta 8 gb ram var (aslında 32gb da takabilirim laptoptan söküp laptopu 4x2 yaparım). SSD de var evde bişiler takarım al sana homemade amazon kölesi :D @Aydi @GGbaba

Geri