GGbaba
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,173
Benim mac miniyi iptal ettiler ya. Thhye verdim bekliyorumçok para hocam o iş için linux yüklenen snapdragon 865 türevi bir şey bulup telefondan yapmak daha hojdirbende mac minide var
![]()
Artırmışlar hocam fiyatı.32 bine mi çıktı fiyat bende mi öyle gösteriyor?
sepette duruyordu 16k ya fiyatı artmasına rağmen alabildim 16 ya şaşırtıcı bir şekilde.Artırmışlar hocam fiyatı.
Ben aldım elimde ram ve ssd var diye. Yeni verildi kargoyaVar mı başka alan merak ettim iptal mi etsem diye düşündüm ikinci elde mac mini m2 15-16k ya var.
Bu tarz bir şey kullanmadım hiç merak ettim açıkçası.Ben aldım elimde ram ve ssd var diye. Yeni verildi kargoya
Ufak bilgisayar hocam bi farkı yok aslındaBu tarz bir şey kullanmadım hiç merak ettim açıkçası.
Soğutma konusunda sorun yoktur umarım tek kafana takılan o.Ufak bilgisayar hocam bi farkı yok aslında
Oyun oynamak gibi bir niyetim yok hocam çantaya atıp taşıyacağımYer sikintiniz var diye mi tercih ettiniz bilemiyorum fakat işlemcisi tam gucteken bile 12100den daha kotu. 12k bu cihaz için Çok fazla. Kaldı ki muhtemelen 20w civarında çalışacak daha da kotu
Intel Core i7 1260P vs i3 12100F: performance comparison
We compared Intel Core i7 1260P (2.1 GHz) against i3 12100F (3.3 GHz) in games and benchmarks. Find out which CPU has better performance.nanoreview.net