🔥İndirim Nzxt F120 Rgb Duo 3x120 Mm+fan Kontrolcü 2.999TL

Alpha45

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,266
Son 1 yılın en düşük fiyatı, Bilgisayar Aksesuarları İndirim Kuponu var 200TL'lik o kuponu sepet aşamasında uygulayın başlıktaki fiyata gelecektir. Fiyatına göre gayet iyi bir ürün olduğunu düşünüyorum. Fan kontrolcüsü de olması oldukça güzel, ihtiyacı olan değerlendirebilir.
İncelemesi:

Son düzenleme:
Mm+fan kontrolcü ne demek rgb ve fan mı kontrol ediyor kontrolcü bana 1 tanesi lazım y

fanları bir müddet kullandım, fanlar güzelde kablo çilesi bitmiyor 3 alt 3 üst 3te diğer yerlere fan alcak olsan 18 kablo 3 kontrolcü allak bullak oluyor kasa ..

NZXT fanlarında iyi indirimler görüyoruz son birkaç gündür. Bakalım devamı gelir mi.

Son 1 yılın en düşük fiyatı, Bilgisayar Aksesuarları İndirim Kuponu var 200TL'lik o kuponu sepet aşamasında uygulayın başlıktaki fiyata gelecektir. Fiyatına göre gayet iyi bir ürün olduğunu düşünüyorum. Fan kontrolcüsü de olması oldukça güzel, ihtiyacı olan değerlendirebilir.
İncelemesi:
Şimdi bende bunun 1 tane f360 var 5v argb ye bağlı 1 ttane daha sipariş ettim
fanları bir müddet kullandım, fanlar güzelde kablo çilesi bitmiyor 3 alt 3 üst 3te diğer yerlere fan alcak olsan 18 kablo 3 kontrolcü allak bullak oluyor kasa ..
kanka birleşikleri var

3 tane 120mm fan ve kıytırık bir kontrolcü için 3K inanılmaz fazla bir rakam.

Fan geldi, teşekkürler konu için kralım @Alpha45

1777025634365.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,645
Üyeler
192,766
Son üye
fratikcavanari
Geri