120-140 Bin TL Laptop Önerisi Verebilir Misiniz?

Efe_34

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
140.000
120-140 arası bütçem var sizce hangi laptobu tercih etmeliyim

içlerinde en iyi işlemci Gamegaraj'da , 140w 5070 ti ile geldiği gibi 64 gb ram var, 300 hz ile gene en önde o, gene 99w ile en güçlü pil bunda ve 2tb.. bu kadar paraya çıkıyorsam düşünürdüm bunu.

birde buna bakabilirsiniz 18'' daha büyük erkan olarak ama özellik olarak daha geride tabii ki ama 4tb olarak geliyor

Son düzenleme:
Bu attıklarımdan hangisi en mantıklı

120-140 arası bütçem var sizce hangi laptobu tercih etmeliyim

İndirim kovala o bütçeye üst segment ve üst düzey donanımlı güzel cihazlar sıklıkla düşüyor. Gamegaraj gibi markaları bu bütçede almayı düşünmek bile saçma ona girmiyorum.

MSI serisi veya Asus serisi düşünebilirsin game garaj maalesef hala tasarımsal ve ısı performansı noktasında kendi emsallerinin epey gerisinde 2-3 yıla yeni ekran kartlarıyla köklü değişime giderse soğutmayı ve tasarımı hallederse alınabilir dereceye gelir ben 90k ya MSI vector aldım ekran özellikleri haricinde ram ve ekran kartı epey götürecek inşallah.

Bu attıklarımdan hangisi en mantıklı
game garaj daha mantıklı özellikle cs2 ve valorant tarzı bir oyun oynuyosan x3d işlemciler devasa fark açıyor. 64 ramin gerekli olduğunu sanmıyorum içinden söküp satabilirsin bile öyle söyliyim 2k ultrada çoğu oyun 13 14 gb ram yiyor hadi yesin 20 . 32 fazla fazla yeter yani. 2 TB ssd sunuyor. Ama eğer cs2 valorant tarzı oyunları çok oynamıyorsan ROG 18 inç olan daha güzel bir görüntü verebilir hikaylei oyunlarda. ROG modellerinin ekranı çok güzel ve 18 inç olması güzel ama laptop amacından çıkmış oluyor tuğla gibi bişey oluyor. Eğer sağa sola taşıyacaksan eziyet olur. Masanın üstünde duracaksa sürekli gamegarajı alıp yanına 27 inç 2k bir monitör alırsan tadından yenmez.

Geri