🔥İndirim BÜYÜK İNDİRİM B580- INTEL ULTRA 225F Sistem 31.999 TL

Paraf pesin fiyatina 6 taksitle mis gibi sistem. bikac oynama yapilip alinir. daha ucuza daha iyi pc sanmiyorum. hatt ekran kartinda b580den asagi dusulmesini pek uygun bulmuyorum masaustu pclerde.

arkadaşlar intel kartlara çoğu oyun driver desteği bile vermiyor bence bulaşmayın crimson desert bile arc kullanan oyuncular direk oyunu iade etsin dedi yapımcılar.Bundan sonrada bence bu sorun artararak devam eder pazar payı çok düşük takan yok fazla

arkadaşlar intel kartlara çoğu oyun driver desteği bile vermiyor bence bulaşmayın crimson desert bile arc kullanan oyuncular direk oyunu iade etsin dedi yapımcılar.Bundan sonrada bence bu sorun artararak devam eder pazar payı çok düşük takan yok fazla
32kya 6 taksit böyle bir sistemin alternatifi yok gayet iyi fiyat

Hocam 4060 dan daha iyiydi eski seri bu 5060 dengi
Vram avantajından dolayı 2-3 oyunda öne geçmesi dışında 5060'tan en az %15 geride kart.

5-6 kez alıp sattım kendim de yaptığım testlerde söylediğimin arkasındayım. 4060 dengi, ki DLSS ile 4060 da fark açacaktır illa ama saf güce göre yorum yapmak daha doğru olacaktır

1777048664767.webp

SSD 1TB yapıp anakartı 600TL ye MSI'ın VRM soğutuculu versiyonu seçilirse aslında sistem hiç fena değil. Al-Sat çılara gitmez çünkü satışı zor ürünler ama oyuncuyum diyenlere harbi al herşeyi oyna sistemi.

Fena fiyat değil alınabilir bende önceden 12400f ve b580 ekran kartı vardı arkadaşıma sattım kendime 245 kf rtx 5060 lı sistemi 36500 e aldım
tavsiye 13 tl farkla 960 kioxia
msi forge 120a kasa 797 lira farkla

Kasayı VENTO VG15FE 650W yapıp peşin fiyatına 5 taksitle yapıştırdım hocam. Teşekkür ederim paylaşımın için.

Üstüne bir de şirkete fatura kesecekler, 5.400 küsür TL de oradan düş

250 lira da akbank chip para vermiş, ulan ne bereketli gün oldu ya

Son düzenleme:
32kya 6 taksit böyle bir sistemin alternatifi yok gayet iyi fiyat
Hocam fiyat ile alakalı bir durum değil.Oyun için sistem alan kişi intel kartından kaçınmalı bu saatten sonra koskaca oyun destek vermiyecez iade edin diye mesaj yazıyor ilerde çıkıcak oyunlarda aynı şeyi yaparsa ne olucak.Bu durumu göze alarak alınması gereken bir sistem, pazar payı çok düşük ekran kartının onun için özel driver desteği vermemeyi seçebilir yapımcılar.İntele de pek güvenmiyorum driver desteği konusunda açıkcası.

Taksit seçeneği iyiymiş

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,800
Üyeler
192,803
Son üye
FarukEmreC
Geri