S26 ULTRA MI İPHONE 17 PRO MAX Mİ?

Reaksiyon skoru
22
Arkadaşlar ekosistemim yok telefon özellikleri önemli. S26 kamera dahil birçok konuda önde görünüyor. Kullananlar yorum yapabilir mi?

ikisini de kullanmadım ama bir telefona bu kadar para verecek olsam iphone alırdım

İkisinin de fiyatına değeceğini düşünmüyorum. Yapay zeka ile işin varsa samsung aşırı önde. 26u çıktığı zaman almak istiyordum ama absürt bi fiyattan çıkış yaptı.Daha mantıklı bir seçenek olarak 25u tercih edilebilir. İlla ikisinden biri olacaksa ios veya one ui hangisi hoşuna gidiyorsa onu almalısın. Ben iosun kısıtlı kullanımına alışamadığım için android seviyorum tercih meselesi.

İkisinin de fiyatına değeceğini düşünmüyorum. Yapay zeka ile işin varsa samsung aşırı önde. 26u çıktığı zaman almak istiyordum ama absürt bi fiyattan çıkış yaptı.Daha mantıklı bir seçenek olarak 25u tercih edilebilir. İlla ikisinden biri olacaksa ios veya one ui hangisi hoşuna gidiyorsa onu almalısın. Ben iosun kısıtlı kullanımına alışamadığım için android seviyorum tercih meselesi.
AI kısmında aşırı önde olma kısmı sadece fotoğraf nesne silme herhalde :D

bu arada 2 telefonda fiyatını hak etmiyor. 1-2yıl sonra satmayı düşünürsen iphone kısmına bak.

Şuan 16e,16,17 alınabilir düzeyde.
S24u, s25u 2si aynı zaten

ikisini de kullanmadım ama bir telefona bu kadar para verecek olsam iphone alırdım

bu arada 2 telefonda fiyatını hak etmiyor. 1-2yıl sonra satmayı düşünürsen iphone kısmına bak.

Hediye olarak alıcak ailem yani ben para vermeyeceğim.

Senin bilgin dahilinde o kadar geri kalanı arkadaş araştırır :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,193
Üyeler
194,194
Son üye
kaurai
Geri