Kirli Oyun
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
Arkadaşlar ekosistemim yok telefon özellikleri önemli. S26 kamera dahil birçok konuda önde görünüyor. Kullananlar yorum yapabilir mi?
AI kısmında aşırı önde olma kısmı sadece fotoğraf nesne silme herhaldeİkisinin de fiyatına değeceğini düşünmüyorum. Yapay zeka ile işin varsa samsung aşırı önde. 26u çıktığı zaman almak istiyordum ama absürt bi fiyattan çıkış yaptı.Daha mantıklı bir seçenek olarak 25u tercih edilebilir. İlla ikisinden biri olacaksa ios veya one ui hangisi hoşuna gidiyorsa onu almalısın. Ben iosun kısıtlı kullanımına alışamadığım için android seviyorum tercih meselesi.
ikisini de kullanmadım ama bir telefona bu kadar para verecek olsam iphone alırdım
İkisinin de fiyatına değeceğini düşünmüyorum. Yapay zeka ile işin varsa samsung aşırı önde. 26u çıktığı zaman almak istiyordum ama absürt bi fiyattan çıkış yaptı.Daha mantıklı bir seçenek olarak 25u tercih edilebilir. İlla ikisinden biri olacaksa ios veya one ui hangisi hoşuna gidiyorsa onu almalısın. Ben iosun kısıtlı kullanımına alışamadığım için android seviyorum tercih meselesi.
Hediye olarak alıcak ailem yani ben para vermeyeceğim.AI kısmında aşırı önde olma kısmı sadece fotoğraf nesne silme herhalde
bu arada 2 telefonda fiyatını hak etmiyor. 1-2yıl sonra satmayı düşünürsen iphone kısmına bak.
Şuan 16e,16,17 alınabilir düzeyde.
S24u, s25u 2si aynı zaten
17 pro max tabi kiHediye olarak alıcak ailem yani ben para vermeyeceğim.
Senin bilgin dahilinde o kadar geri kalanı arkadaş araştırırAI kısmında aşırı önde olma kısmı sadece fotoğraf nesne silme herhalde
bu arada 2 telefonda fiyatını hak etmiyor. 1-2yıl sonra satmayı düşünürsen iphone kısmına bak.
Şuan 16e,16,17 alınabilir düzeyde.
S24u, s25u 2si aynı zaten
Kesinlikle S26 UltraArkadaşlar ekosistemim yok telefon özellikleri önemli. S26 kamera dahil birçok konuda önde görünüyor. Kullananlar yorum yapabilir mi?