60 Bin TL Hazır Sistem Önerisi

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
60.000
Arkadaşlar 60 k hazır sistem önerilerinizi bekliyorum

+1 ram daha 60 bin.

Hocam anakartla güç kaynağı çok kötü ya.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar 60 k hazır sistem önerilerinizi bekliyorum
Vatandaki sistem ucuz ama anakartı ve güç kaynağı çok kötü hocam. Onları değiştirmeye kalksan aynı hesaba geliyor zaten. Ben sana şu sistemi öneriyorum. https://www.gaming.gen.tr/urun/7977...16gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
ÖZELLEŞTİRMELER: (Akko Monsgeek FUN60 Pro Manyetik Switch Klavye hediye bu arada sıfırı 2000 TL)
-Anakartı b650m-r yap
-ssd yi lexar nq790 1tb yap
-kasayı xpg valor mesh 750w gold yap. Klavyen falan da yoksa değerlendirilebilir güzel bir sistem.

Aslında gaming gen 3-6 taksit yapsa sistemleri çok satar. Nakit alacaklar için harika zaten vatanda vs taksit imkanı da oluyor

Aslında gaming gen 3-6 taksit yapsa sistemleri çok satar. Nakit alacaklar için harika zaten vatanda vs taksit imkanı da oluyor
Beyler bunu alıp anakartı b850 m ssd 1 tb işlemci 7800x3d yapmak mantıklımı ekran kartını gelince satıp başka ekran kartı almayı düşünüyorum

Yanlış Bilgilendirme
daha iyi kasa + psu seçeneği sunsalar bir de tadından halen iyi
psu yu degiştirirsiniz dostum sökülebilen bir ürün 6 taksit alırsanız eliniz rahatladıgında psu degiştirir kullanırsınız kasa şuan için gayet iyi taksitli ve nakit alımda

9600x 5070 1 tb ssd li sistem bu paraya varsa bulan onu alsın yoksa şuan en iyi sistem bu ve 5060ti olanı vatan pc de

Geri