60 Bin TL Hazır Sistem Önerisi

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
60.000
Arkadaşlar 60 k hazır sistem önerilerinizi bekliyorum

+1 ram daha 60 bin.

Hocam anakartla güç kaynağı çok kötü ya.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar 60 k hazır sistem önerilerinizi bekliyorum
Vatandaki sistem ucuz ama anakartı ve güç kaynağı çok kötü hocam. Onları değiştirmeye kalksan aynı hesaba geliyor zaten. Ben sana şu sistemi öneriyorum. https://www.gaming.gen.tr/urun/7977...16gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
ÖZELLEŞTİRMELER: (Akko Monsgeek FUN60 Pro Manyetik Switch Klavye hediye bu arada sıfırı 2000 TL)
-Anakartı b650m-r yap
-ssd yi lexar nq790 1tb yap
-kasayı xpg valor mesh 750w gold yap. Klavyen falan da yoksa değerlendirilebilir güzel bir sistem.

Aslında gaming gen 3-6 taksit yapsa sistemleri çok satar. Nakit alacaklar için harika zaten vatanda vs taksit imkanı da oluyor

Aslında gaming gen 3-6 taksit yapsa sistemleri çok satar. Nakit alacaklar için harika zaten vatanda vs taksit imkanı da oluyor
Beyler bunu alıp anakartı b850 m ssd 1 tb işlemci 7800x3d yapmak mantıklımı ekran kartını gelince satıp başka ekran kartı almayı düşünüyorum

Yanlış Bilgilendirme
daha iyi kasa + psu seçeneği sunsalar bir de tadından halen iyi
psu yu degiştirirsiniz dostum sökülebilen bir ürün 6 taksit alırsanız eliniz rahatladıgında psu degiştirir kullanırsınız kasa şuan için gayet iyi taksitli ve nakit alımda

9600x 5070 1 tb ssd li sistem bu paraya varsa bulan onu alsın yoksa şuan en iyi sistem bu ve 5060ti olanı vatan pc de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,177
Üyeler
192,921
Son üye
Haen18
Geri