Cod Mw2 Online İçin Alınır mı?

Reaksiyon skoru
36
Steamda 7 dolara düşmüş cod mw2. Hikayesini game passde daha önce oynamıştım online için alınır mı online hala aktif mi? Warzone gibi battle royale modlarını sevmiyorum battlefield tarzı ele geçirme gibi modlar var mı veya deatmach gibi şeyler falan aktif oalrak oynanıyor mu alınır mı oyun?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Steamda 7 dolara düşmüş cod mw2. Hikayesini game passde daha önce oynamıştım online için alınır mı online hala aktif mi? Warzone gibi battle royale modlarını sevmiyorum battlefield tarzı ele geçirme gibi modlar var mı veya deatmach gibi şeyler falan aktif oalrak oynanıyor mu alınır mı oyun?
Valla cod oyunlarında her zaman en son çıkan oyun aktif olur online da ama 7 dolar fiyat baya ucuz oyuncu akışı olacaktır.

• Beğen
Mw 1 de dahi oyuncu var

• Beğen
Hocam 2 saat doldurmadan oyuna birkaç defa girip çıkın. Dün ben aldım sabah 1.5 saat oynadım akşam açmaya çalışınca açılmadı oyun. Birkaç yerde araştırdım ama çözüm bulabilen de yoktu aradığım kadarıyla iade ettim. Dikkat edin ona. Ben sadece death match gibi birkaç mod arattım ama 2-3 dk sürdü en fazla hızlıca buluyor oyun.

• İnanılmaz
codda hangisini önerirsiniz online için ?

Geri