Hocam tüm bileşenleri kalite bi OEM harbiden yalnız 1 2 şey söylicem. Mutlaka ama mutlaka kasayı Thermaltake view 380 veya Cooler master td500 yap zevkine göre. 100K lık sistemde fazeon güç kaynağının işi yok. Soğutucuyu da ya cooler master v4 alpha yap veya asus lc sıvı soğutma yap. Cidden SSD si bile Dramli phison e18 kontrolcü kullanıyor en üst seviye gen 4 ssdlerden birini koymuşlar şaşırtıcı bir OEM paket olmuş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Vatan 5090 koysa fazeon güç kaynağı koyuyor allahtan mantıklı bi özelleştirme sunmuş thermaltake view 380 yapıp alınabilir. Güç kaynağı dışında tüm bileşenleri çok iyi bence. Benzeri bir sistemi indirim kovalamadan 115 120 ye falan toparlayabiliyosun.
Bende bu sisteme bakarken bu konuya denk geldim cooler master, 2 fanlı asus sıvı soğutma yapsak 2k hikayeli oyun için dengeli bir sistem mi olur yoksa overkill mi olur hocam? Bir yandan da 7500f 5070li sistemlere bakıyorumda o yüzden sordum.
Bende bu sisteme bakarken bu konuya denk geldim cooler master, 2 fanlı asus sıvı soğutma yapsak 2k hikayeli oyun için dengeli bir sistem mi olur yoksa overkill mi olur hocam? Bir yandan da 7500f 5070li sistemlere bakıyorumda o yüzden sordum.
Hocam bu sistem bence 10 numara. İster hava soğutma olsun ister sıvı yap soğutma performansının çok farklı olacağını sanmıyorum ama sıvı soğutma görsel olarak biraz daha güzel gözükür tabii ki. 2K ultra ayarlar için 5070Ti 10 numara kart hocam. 5070in 12 gb olması zaman zaman problem yaşatabilir.