Kişiliğini Sevmediğin Ama Müziğini Sevdiğiniz Biri Var Mı Yine De Dinler Misin?

Örneğin ben şahsen Ahmet Kaya'yı sevmiyorum fakat beğendiğim müzikleri var. Ara sıra açıp dinlerim. Sizce dinlemek mi doğru dinlememek mi? Bana dinlemek doğru gibi geldi çünkü yaptığı işi güzel yapıyor mu yapıyor. Zaten önemli olan şey yaptığı iş değil mi? Meraktan dolayı sordum umarım cevap alabilirim.
ahmet kaya apoya babam demiyormuydu =D =DD dunyada sayisiz muzisyen varken ahmet kayaya boyle savunma cekenleri anlamiyom

şehinşah, icardi gibi lavuk ama arada tıngırdatırım

Herkesi dinlerim yaptıkları umurumda olmaz müziği güzel ise dinlemeye devam ederim

Semicenk çok dinlerdim surili kardeşler ro***'yı bombalayınca paylaşım yapmıştı takipten çıktım bir daha dinlemedim

Örneğin ben şahsen Ahmet Kaya'yı sevmiyorum fakat beğendiğim müzikleri var. Ara sıra açıp dinlerim. Sizce dinlemek mi doğru dinlememek mi? Bana dinlemek doğru gibi geldi çünkü yaptığı işi güzel yapıyor mu yapıyor. Zaten önemli olan şey yaptığı iş değil mi? Meraktan dolayı sordum umarım cevap alabilirim.
Eser sanatçının parçasıdır, dinlememek daha iyi.

sezen aksu, sırrı süreyya için paylaşım felan yaptı birçok olayda duruşu belli. Ara sıra dinlerim yine de.

Nicki minaj kanye west… ben dinlemesem de iflas etmeyecekler zaten

Geri