NVIDIAMDINTEL
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,252
Forum sayesinde odam PC dükkanına döndü. Ne ararsan varişlemci falan yok ki 3. sistem olarak toplamaya başladım.
Forum sayesinde odam PC dükkanına döndü. Ne ararsan varişlemci falan yok ki 3. sistem olarak toplamaya başladım.
ben de hobi olarak alıyorum ve hoşuma da gidiyor , 3-5 pc cıkar bendenForum sayesinde odam PC dükkanına döndü. Ne ararsan varMillet 1 PC toplamaya çalışıyorken, bende ki ürünlerle 2pc falan çıkar yani. Eminim
![]()
Bende 4.yü diziyorum şimdi hahaForum sayesinde odam PC dükkanına döndü. Ne ararsan varMillet 1 PC toplamaya çalışıyorken, bende ki ürünlerle 2pc falan çıkar yani. Eminim
![]()
benim durumlar biraz karışık hocamForum sayesinde odam PC dükkanına döndü. Ne ararsan varMillet 1 PC toplamaya çalışıyorken, bende ki ürünlerle 2pc falan çıkar yani eminim
Anakart neden vazgeçtiniade sürecini başlattım paketi bile açmadan DEpoya falan düşerse çekinmeden alın kapağını bile açmadım.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0GFXY4G3B?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title bunu aldım dün 1525 lira bonus verdi.Anakart neden vazgeçtin