🔥İndirim Sapphire Anakartlar Ek İndirimde -B850M Wifi 6.299TL-

1764161067689.webp

yurtdışı fiyatlandırması
böyle bi incelemesi var

Sapphire Atx Pure B850A Wifi kendi sitesinde bile yok. Sitede Pure serisinden bi PURE B850M WIFI var.
Püre bende göremedim niyese.
Ve ilk ciktigi fiyatla şöyle 1000 TL daha düşse alınır.
Pure beyazı oluyor zaten de hiç biyerde görsel yok.

İndirim yakaladıkça parça parça sistem topluyorum. Elimde şu an Crucial P5 Plus 2 TB SSD ve XFX RX 9070 XT Swift bulunmakta. Anakart olarak 4 slotlu ve WIFI destekli bir AM5 anakart olmasını istiyorum. Sizce bu anakartlardan birisi alınabilir mi? Nitro+ B850M ile Pure B850A arasında anladığım kadarıyla yalnızca ATX ve Beyaz olmasının farkı var gibi gördüm. Onun haricinde özellik olarak full aynı anakartlar gibi gördüm, doğru mu? Sizce bu anakartlardan birisini almalı mıyım yoksa indirim beklemeli miyim? Dün az daha 28K'ya Asus ROG X870E Crosshair Hero alıyordum :D Bu derece paraları da vermek istemiyorum açıkçası anakarta ama şeytan da dürtmüyor değil. O yüzden bir an önce güzel bir indirimde bir anakart alıp bu ihtimali kaldırmalıyım :D Ne öneriyorsunuz bu durumda?

Taksit ile aldığım için bütçe sorunum pek yok. Yine de Anakarta 10-15K arası bir bütçe ayırmayı planlıyorum duruma göre.
Şurada tüm markaların am5 kart özellikleri var : https://docs.google.com/spreadsheet...6SJoBnua-x9O-y_6hv8sPs/htmlview#gid=110556017

Geri