Razer Blackshark V2 (2023 Versiyon)

McCharty

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar merhaba. Razer Blackshark V2 Pro RZ04-04530200-R3M1 7.1 Surround Mikrofonlu Beyaz Kablosuz Gaming (Oyuncu) Kulaklık satın aldım şu an kargoya verildi ama hala bir kararsızlığım var. İndirimden aldım. 7759TL tutarlı. Kulaklık hakkında bazı olumsuz yorumlar var. Malzeme kalitesi kötü, kronik kırılma oluyor, mikrofon menteşesi sağlam değil gibi gibi. Sıcak fırsatlarda da sordum ama çok bilgisi olan yok sanırım cevap veren pek olmadı. Bu kulaklığı kullanmış veya bilgisi olanlar var ise yardımcı olabilirler mi acaba? Teslim almalı mıyım yoksa iptal/iade mi etmeliyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşlar merhaba. Razer Blackshark V2 Pro RZ04-04530200-R3M1 7.1 Surround Mikrofonlu Beyaz Kablosuz Gaming (Oyuncu) Kulaklık satın aldım şu an kargoya verildi ama hala bir kararsızlığım var. İndirimden aldım. 7759TL tutarlı. Kulaklık hakkında bazı olumsuz yorumlar var. Malzeme kalitesi kötü, kronik kırılma oluyor, mikrofon menteşesi sağlam değil gibi gibi. Sıcak fırsatlarda da sordum ama çok bilgisi olan yok sanırım cevap veren pek olmadı. Bu kulaklığı kullanmış veya bilgisi olanlar var ise yardımcı olabilirler mi acaba? Teslim almalı mıyım yoksa iptal/iade mi etmeliyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Benim arkadaş vardı 2 gün sonra catirdadi kulaklık

hyperspeed olanı 9 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım

Benim arkadaş vardı 2 gün sonra catirdadi kulaklık
Sanırım iptal edeceğim teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hyperspeed olanı 9 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım
Çok fazla menteşe sorunu yaşayan var sanırım ya. %25'lik kısımdan falan böyle bir sorun geliyormuş sanırım ve kırıldığı için garanti dışı kalıyormuş.

Yarı fiyatına Mchose X9 alıyorsun hocam sonra bana dua ediyorsun :)

Sanırım iptal edeceğim teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok fazla menteşe sorunu yaşayan var sanırım ya. %25'lik kısımdan falan böyle bir sorun geliyormuş sanırım ve kırıldığı için garanti dışı kalıyormuş.
önerim cloud 3 s olur alırsan en son 5500 olmuştu beklersen tekrar düşebilir

6 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım ama kronik bir menteşe sorunu olduğu söyleniyor yaşayanda sayıca fazla fakat ben şu ana kadar yaşamadım

Yarı fiyatına Mchose X9 alıyorsun hocam sonra bana dua ediyorsun :)
Çok cazip gelmedi hocam :)
önerim cloud 3 s olur alırsan en son 5500 olmuştu beklersen tekrar düşebilir
Bununla ROG Pelta arasında kaldım. ROG Pelta daha rahat diyorlar. Hard FPS'çi değilsen Hyperx'den ziyade ROG Pelta daha iyi diye gördüm. Var mıdır fikriniz?
6 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım ama kronik bir menteşe sorunu olduğu söyleniyor yaşayanda sayıca fazla fakat ben şu ana kadar yaşamadım
Valla hocam riskine girmek istemedim ya. Az para değil en nihayetinde.

2020 modeli var 2 ylı geçti hala memnunum çıt yok

Bununla ROG Pelta arasında kaldım. ROG Pelta daha rahat diyorlar. Hard FPS'çi değilsen Hyperx'den ziyade ROG Pelta daha iyi diye gördüm. Var mıdır fikriniz?

ben normal cloud 3 kullanıyorum memnunum rog pelta bir kaç duyuma göre güzel bi kaç duyumuma göre beğenilmemiş bir kulaklık ben 3 s modelini öneririm

2020 modeli var 2 ylı geçti hala memnunum çıt yok
Biraz şansa galiba. Böyle şeylerde genelde olumsuzu beni buluyor maalesef.
ben normal cloud 3 kullanıyorum memnunum rog pelta bir kaç duyuma göre güzel bi kaç duyumuma göre beğenilmemiş bir kulaklık ben 3 s modelini öneririm
Müzik, film veya hikayeli oyunlarda çok tatmin etmez deniyor genelde Cloud 3 S Wireless için. ROG Pelta biraz daha dengeli diye gördüm hep.

Biraz şansa galiba. Böyle şeylerde genelde olumsuzu beni buluyor maalesef.

Müzik, film veya hikayeli oyunlarda çok tatmin etmez deniyor genelde Cloud 3 S Wireless için. ROG Pelta biraz daha dengeli diye gördüm hep.
evet ama forumda bir arkadaş ses konusuyla alakalı bir rehber yapmıştı

Menteşe sorununda garanti yardımcı oluyormuş ama garanti bittikten sonra bir şey diyemem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,357
Üyeler
193,006
Son üye
arslnrn
Geri