❌İndirim Bitti! HAPBUY LUNA Kadın Omuz Çantası 4₺

Aynen iptal gibi düşünüp alın gelirse hoş olur. Geçen Hawk'ın koltuğu Amazon'da 999₺'ye düştü göndermezler diye açmadım konusunu ama gönderdiler :D O yüzden bu konuyu da durumu belirtip açayim dedim.
Abi öğrenciyim valla koltuk çok ihtiyaç sana zahmet bir daha görürsen paylaşır musın.

satıcıya sordum şöyle cevap verdi

Merhaba efendim bir iş günü dolmadan siparişlerimizin hepsi kargolanıyor. Bazen sisteme geç düşebiliyor Normal Şartlarda Kargo Frimasının Maksimum Teslim Süresi 3 Gündür. Anlayışınız İçin Teşekkür ederiz.

1777098154905.webp

bunu hangi akıllı sordu :kekw: :kekw: alıyorsunuz bari ses etmeyin la

Reste rest ya ben iptal etmiyorum zaten 10 tane değil 3 tane aldım. Kendileri iptal etsinler veya rica ederlerse kaldırırım. Bir ara ssd bulmuştum trendyol'da uyguna, güzelce kibar dille wpdan ulaştılar iptal etmiştim kendim.

sürat kargo takip kodu oluşmuş ama sorgulayınca kayıt yok. dün yoktu sanki bu kargo kodu tam emin değilim ama. sipariş alındı kısmında hala bu arada

2 Hafta oluyor. Bu arada çantalarda hareketlilik yok, inat yapıyor firma anladığım kadarıyla. Valla kaybeden kendileri olur çünkü iptal çekerlerse kendilerinin puanı düşüyor veya belli bir yaptırımı oluyor diye biliyorum. Eğer yanlışlıkla olduysa da neden iptal için iletişime geçip rica etmediler onu da anlamadım, enteresan işler.

Geri