🔥İndirim MSI MAG Forge 121A Airflow B75 ARGB Fanlı 750 W Bronze ATX Kasası 3.939TL

İçindeki psu MSI MAG A750BN 750W 80 PLUS Bronze C tier bir psu sadece kendisi 3k ediyor, kasa 1k'ya gelmiş oluyor. Bu fiyata değerlendirilebilir diye düşünüyorum.
beleş ihtiyacı olan çöksün

A750BN var içinde modüler değil gen 5 destekli c tier içinde ne olduğu bilinen bir psu'dur rahatlıkla alınır sistemin istediği gücü karşılıyorsa kullanmak için sakınca yok.
Hocam sen bilgili bir arkadaşa benziyorsun. Ryzen 9800+5070ti karşılar mı. Kampanya dönemleri yakalayarak pc dizmeye çalışıyorum

Hocam sen bilgili bir arkadaşa benziyorsun. Ryzen 9800+5070ti karşılar mı. Kampanya dönemleri yakalayarak pc dizmeye çalışıyorum
Daha iyi bir psu almanı tavsiye ederim 750watt tam sınır bence en az 850 watt iyi bir psu almalısın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunu tavsiye ederim minimum olarak hocam

9800x3d 120 watt rtx 5070ti 300 watt tdp değerine sahip sistemdeki diğer bileşenler için 100 watt ekle. Bunları topla 520 watt eder bu değeri 0.8e böl. Çıkan sonuç ihtiyacın olan minimum güç kaynağıdır en az 650 watt gerekli sana. 750 watt bu C tier psu işini görür bana sorarsan eksi yanı modüler olmaması birde her zaman sistemi güç kaynağının tam kapasitesinin yüzde 80'i ile beslemek daha güvenlidir. Yani daha fazla bütçem yok maximum bu kadar dersen alabilirsin sorun olmaz. Fakat bütçe arttırırım hem modülerlik kazanırım hemde işimi bir tık daha sağlama alırım dersen 850 watt c veya b tier bir model işini görür.

İçindeki tam psu modelini öğrenmem gerek.

Daha iyi bir psu almanı tavsiye ederim 750watt tam sınır bence en az 850 watt iyi bir psu almalısın

Bunu tavsiye ederim minimum olarak hocam
Platform üreticisi çinli marka olan RSY pek bilindik değil genelde enermax bu üreticileri tercih ediyor dfx serisinde güzel iş yapmıştı yorumlar olumlu fiyat performanstı. Bu modelde yeni gibi üreticinin pek bilindik olmaması biraz soru işareti. Ama genel bileşen kalitesi olarak güzel duruyor alınabilir bir model 1000 wattlık versiyon için.

Son düzenleme:
9800x3d 120 watt rtx 5070ti 300 watt tdp değerine sahip sistemdeki diğer bileşenler için 100 watt ekle. Bunları topla 520 watt eder bu değeri 0.8e böl. Çıkan sonuç ihtiyacın olan minimum güç kaynağıdır en az 650 watt gerekli sana. 750 watt bu C tier psu işini görür bana sorarsan eksi yanı modüler olmaması birde her zaman sistemi güç kaynağının tam kapasitenin yüzde 80'i ile beslemek daha güvenlidir. Yani daha fazla bütçem yok maximum bu kadar dersen alabilirsin sorun olmaz. Fakat bütçe arttırırım hem modülerlik kazanırım hemde işimi bir tık daha sağlama alırım dersen 850 watt c veya b tier bir model işini görür.

Platform üreticisi çinli marka olan RSY pek bilindik değil genelde enermax bu üreticileri tercih ediyor dfx serisinde güzel iş yapmştı yorumlar olumlu fiyat performanstı. Bu modelde yeni gibi üreticinin pek bilindik olmaması biraz soru işareti. Ama genel bileşen kalitesi olarak güzel duruyor alınabilir bir model 1000 wattlık model için.
5kya daha iyisi yok gibi minumum bütçede en iyi psu olarak attım 9800x3d ve 5070ti için

9800x3d 120 watt rtx 5070ti 300 watt tdp değerine sahip sistemdeki diğer bileşenler için 100 watt ekle. Bunları topla 520 watt eder bu değeri 0.8e böl. Çıkan sonuç ihtiyacın olan minimum güç kaynağıdır en az 650 watt gerekli sana. 750 watt bu C tier psu işini görür bana sorarsan eksi yanı modüler olmaması birde her zaman sistemi güç kaynağının tam kapasitesinin yüzde 80'i ile beslemek daha güvenlidir. Yani daha fazla bütçem yok maximum bu kadar dersen alabilirsin sorun olmaz. Fakat bütçe arttırırım hem modülerlik kazanırım hemde işimi bir tık daha sağlama alırım dersen 850 watt c veya b tier bir model işini görür.

Platform üreticisi çinli marka olan RSY pek bilindik değil genelde enermax bu üreticileri tercih ediyor dfx serisinde güzel iş yapmıştı yorumlar olumlu fiyat performanstı. Bu modelde yeni gibi üreticinin pek bilindik olmaması biraz soru işareti. Ama genel bileşen kalitesi olarak güzel duruyor alınabilir bir model 1000 wattlık versiyon için.

Şu geliyormuş hocam psu

Şu geliyormuş hocam psu
Bu modeli hakkında bilgim yok satış fiyatı 6200 liraymış o paraya bildiğim modellerden önereyim.

Geri