- Konu Sahibi Konu Sahibi
Farkında değilimHocam caps niye açık
Farkında değilimHocam caps niye açık
Aynen hocam ikimizde arabada aktifiz ama uyuşamadık bir türlü.Şaka Maka KIA sanırım sadece ben SUV istiyorum diyen kadınlar için üretilmiş bir marka SUV alacaksan bu paralara dediğim gib trog Qashqai alacaksınhoca senle anlaşamadık ya arabada. kia iyidir .
Dct şanzıman sorunlu diye duymuştumhoca senle anlaşamadık ya arabada. kia iyidir .
Sorunu bitmez KIAnınDct şanzıman sorunlu diye duymuştum
Tiguanda bu paralara bulunabiliyor troc dahamı mantıklıAynen hocam ikimizde arabada aktifiz ama uyuşamadık bir türlü.Şaka Maka KIA sanırım sadece ben SUV istiyorum diyen kadınlar için üretilmiş bir marka SUV alacaksan bu paralara dediğim gib trog Qashqai alacaksın
Başlangıç donanımı boşun boşu.
0 ve garantili bence değelendirilebilir bir opsiyonAynen hocam ikimizde arabada aktifiz ama uyuşamadık bir türlü.Şaka Maka KIA sanırım sadece ben SUV istiyorum diyen kadınlar için üretilmiş bir marka SUV alacaksan bu paralara dediğim gib trog Qashqai alacaksın
Troc daha mantıklı ama Tiguan çok çok temizse alınırTiguanda bu paralara bulunabiliyor troc dahamı mantıklı
Hocam değerlendirilmesi mümkün değil0 ve garantili bence değelendirilebilir bir opsiyon
0 olması bir avantaj sağlamıyor, psikolojik bir his sadece. 1-2 yıl olsun, dolu olsun çok kişinin tercihi bu devirde.0 ve garantili bence değelendirilebilir bir opsiyon
yaw niye mümkün olmasın çok radikalsin 0 bayiiden çıkartıyorsun garantili arabaTroc daha mantıklı ama Tiguan çok çok temizse alınır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam değerlendirilmesi mümkün değil
Bayiiden bende çıkıyorum kankam marifet değilyaw niye mümkün olmasın çok radikalsin 0 bayiiden çıkartıyorsun garantili araba
bende değerlenirilebilir bir seçenek . bir de foton rahatsız ediciymiş hocam0 olması bir avantaj sağlamıyor, psikolojik bir his sadece. 1-2 yıl olsun, dolu olsun çok kişinin tercihi bu devirde.
Değil arkadaş değil ya neyi anlamıyorsun hiç bindin mi KIA?Sadece kağıt üstünde ki şeyler ile konuşuyorsun adam sana nette tabii demeyecek "bu aracın kroniği var kardom alma"bende değerlenirilebilir bir seçenek . bir de foton rahatsız ediciymiş hocam![]()
tamam sen alma reis ben değerlendirirdim diyorum onlardan iyi demiyorum ki ne kadar radikalsin .Değil arkadaş değil ya neyi anlamıyorsun hiç bindin mi KIA?Sadece kağıt üstünde ki şeyler ile konuşuyorsun adam sana nette tabii demeyecek "bu aracın kroniği var kardom alma"