1.5-2 M ARASI SEDAN/SUV

hoca senle anlaşamadık ya arabada :D . kia iyidir .
Aynen hocam ikimizde arabada aktifiz ama uyuşamadık bir türlü.Şaka Maka KIA sanırım sadece ben SUV istiyorum diyen kadınlar için üretilmiş bir marka SUV alacaksan bu paralara dediğim gib trog Qashqai alacaksın

Aynen hocam ikimizde arabada aktifiz ama uyuşamadık bir türlü.Şaka Maka KIA sanırım sadece ben SUV istiyorum diyen kadınlar için üretilmiş bir marka SUV alacaksan bu paralara dediğim gib trog Qashqai alacaksın
Tiguanda bu paralara bulunabiliyor troc dahamı mantıklı

0 ve garantili bence değelendirilebilir bir opsiyon
0 olması bir avantaj sağlamıyor, psikolojik bir his sadece. 1-2 yıl olsun, dolu olsun çok kişinin tercihi bu devirde.

Troc daha mantıklı ama Tiguan çok çok temizse alınır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam değerlendirilmesi mümkün değil
yaw niye mümkün olmasın çok radikalsin 0 bayiiden çıkartıyorsun garantili araba

0 olması bir avantaj sağlamıyor, psikolojik bir his sadece. 1-2 yıl olsun, dolu olsun çok kişinin tercihi bu devirde.
bende değerlenirilebilir bir seçenek . bir de foton rahatsız ediciymiş hocam :D

bende değerlenirilebilir bir seçenek . bir de foton rahatsız ediciymiş hocam :D
Değil arkadaş değil ya neyi anlamıyorsun hiç bindin mi KIA?Sadece kağıt üstünde ki şeyler ile konuşuyorsun adam sana nette tabii demeyecek "bu aracın kroniği var kardom alma"

Değil arkadaş değil ya neyi anlamıyorsun hiç bindin mi KIA?Sadece kağıt üstünde ki şeyler ile konuşuyorsun adam sana nette tabii demeyecek "bu aracın kroniği var kardom alma"
tamam sen alma reis ben değerlendirirdim diyorum onlardan iyi demiyorum ki ne kadar radikalsin .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,889
Üyeler
192,825
Son üye
aestineasetas
Geri