Sistemde değiştirilmesi gereken bir bileşen var mı?

ircoas

80+
Reaksiyon skoru
28
Arkadaslar selam. Büyük hevesle aldığım PXN VD4'ü ne yazık ki masama uygun olmadığı için iade ettim. Stand vs. alacaktım ancak evdekiler pek sıcak bakmadı. Elimde 24.000 TL civarı bir para var. Başka bir şey almaya değer mi sormak istiyorum size. Yoksa 2 tane çeyrek alacağım.
Ekipmanlarım;
  • Wraith W75 Klavye - Coiled Kablo
  • AJ159 Pro Mouse.
  • SS Arctis Nova Pro Kablolu Kulaklık
Ayrıca PlayStation'a 1-2 oyun da alabilirim.

El konsolu istiyorum ancak fiyatlar aşırı yüksek. PS Portal geldi aklıma ancak pek mantıklı bulmadım. Fikirlerinizi bekliyorum.

Mouse un batarya süresinden memnunsanız sıkıntı yok gibi. Bendeki 159 pro 20 saat aktif kullanım süresi sunuyordu. 2 günde bir şarj istiyordu. Değiştirdim şimdi 14 günde bir şarja takıyorum.

Mouse un batarya süresinden memnunsanız sıkıntı yok gibi. Bendeki 159 pro 20 saat aktif kullanım süresi sunuyordu. 2 günde bir şarj istiyordu. Değiştirdim şimdi 14 günde bir şarja takıyorum.
Acikcasi sarj suresi az geliyor gibi. Ama bilemedim degistirsem mi.

Normal kullanım alışkanlığınız ve senaryonuz da sizi sıkıntıya sokmuyorsa olur olmadık anda bitmiyorsa değiştirmeniz için gereken bir sebep yok. AJ159 pro nun mcu su AJ159 apex e göre daha kötü. Batarya kullanım verimliliği çok düşük o yüzden. Ben 1 yıl kullandım. Mouse şekli performansı çok memnun olduğum bir mousedu.

Ama olur olmadık anlarda şarjı bitiyor ve kablo takmak zorunda kalıyordum. Kullanım alışkanlığımda sürekli standına koyan birisi değildim. Şarj göstergesi de mouse un üstünde olduğundan göremiyordum. Zaten batarya süresi kısa olduğu için o ışığı kırmızıda yakalayıp görme sürenizde azalıyor. İkinci elde 1k ya sattım. 3k ya yeni mouse geçtim. Hem sensör, mcu ve switch konusunda çağ atladım. Hem de şarj göstergesi dongle üstünde olduğu için %30 da şarjın azaldığını görüyorum ve batarya kullanım verimliliği yüksek olduğu için o %30 en az 3 gün daha demek. İllaki şarja takıyorum.

Geri