❌İndirim Bitti! Havit Gamenote Gk50 Rgb Beyaz Yayıncı Mikrofonu 820₺

Aydi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
906
Sepette cumartesi150 kupon kodunu kullanın. Son 1 yılın en düşük fiyatında. Satıcı Teknosa.

Link:

1777148430559.webp

Ürün yorumu çok hoş🤭
Bende şimdi fark ettim şöyle de bir konu var forumda ama bu pro olanıymış.

Trendyol yorumları kötü durmuyor, n11deki 1 yorum üzerinden değerlendirme yapmak çok sağlıklı olmaz.

1777148752112.webp

Bende şimdi fark ettim şöyle de bir konu var forumda ama bu pro olanıymış.

Trendyol yorumları kötü durmuyor, n11deki 1 yorum üzerinden değerlendirme yapmak çok sağlıklı olmaz.

Alıntıyı görüntüle
sonuçta marka havit fiyat'da böyle olunca yinede siz çok bir performans beklemeyin

Sepette cumartesi150 kupon kodunu kullanın. Son 1 yılın en düşük fiyatında. Satıcı Teknosa.

Link:

Alıntıyı görüntüle
hocam ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum sorularınızı cevaplayabilirim

• Beğen
Reaksiyonlar: Aydi
hocam ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum sorularınızı cevaplayabilirim
kız arkadaşıma hediye almayı düşünüyorum razer barracuda modelinni mikrofonu berbat sizce alınır mı iş görür mü yoksa razerın mini veya v3 modeline çıkmalı mıyım

Bu ürünün çin versiyonunu kullanıyorum ses kalitesi olarak memnunum bu fiyata çoğu rakibinden iyidir. (Mikrofon Kollu olanı / Temu)

İlk sipariş için 250 TL kuponum var alınır mı acaba ses kalitesi açısından ?

Kullanıcı deneyimi bulmak lazım
Ürünün trendyoldaki satış sayfasındaki yorumlara biraz göz attım;
  • Birkaç kişi ürünü 192 KHZ'de kullanırken seste bozulma yaşandığını söylemiş. Hatta birisi 96 KHZ'de kullanırken bu sorunu yaşamadığını belirtmiş. Ürünün ses kalitesiyle ilgili çok kötü yorumlar yapanlar belki de ürünü 192 KHZ'de denemiş olabilirler. Gerçi ürünün 192 KHZ'de sorun yaşatmaması gerekirdi, çünkü normalde ürünün havitstore'daki satış sayfasının ürün açıklamasında bile "24bit / 192kHz Üst Düzey Ses Kalitesi" ibaresi mevcut yani bunu vaadediyor.
  • Ayrıca birkaç yorum, ürünün gürültü engellemesinde büyük sorun olduğunu belirtmiş.
  • Yine de forumdan bir arkadaş bu mikrofonu kullanmış ise deneyimini paylaşırsa daha da netlik kazanabilir.

Geri