GitHub Sayfası Nasıl Sizce

insanlardan nefret eden bir alt kişiliğe sahibim empati yapamadığım için de insanlara ekstra itici gözüküyorum 🙂
Ben daha çok kendi halimdeyim icine kapanığım biraz hergun hergün de aynı şakalar yapılınca kaldırılmıyor hic ondan okula gitme hevesi Yok bırkac kisi hergün sürekli aynı şeyi bozuk plak gibi anlatıp anlatıp duruyor ( yoksa onlar yokken okul güzel geciyor)

kötü bir dinleyicisin o zaman sanırım , eğer öyleysen çok sevilmezsin
yoo iyi bir dinleyiciyim fakat dediğim gibi alt kişiliğim sürekli kafamda odağım kayıyor empati deseniz yok

Ben daha çok kendi halimdeyim icine kapanığım biraz hergun hergün de aynı şakalar yapılınca kaldırılmıyor hic ondan okula gitme hevesi Yok bırkac kisi hergün sürekli aynı şeyi bozuk plak gibi anlatıp anlatıp duruyor ( yoksa onlar yokken okul güzel geciyor)
evet o da var ya

en iyisi bu diyorum bazen insanlar cidden mide bulandırıcı 🙂 konu amacından çok saptı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

düşünüyorum fakat uygulanıyorum o daha kötü bence
Ben uyguluyom ve bazen Cok pismanlık hissi basıyor

Tek amacı okulda insanlara dalga geçmek için gelen insanlar var

Valla seneye ya onlar gidecek yada ben bir sene daha saydığım birkaç kişiyle bağlasan durmam daha iyi ifade ederdimde forumun kurallarından uyarı almamak için

Ben uyguluyom ve bazen Cok pismanlık hissi basıyor

Tek amacı okulda insanlara dalga geçmek için gelen insanlar var

Valla seneye ya onlar gidecek yada ben bir sene daha saydığım birkaç kişiyle bağlasan durmam daha iyi ifade ederdimde forumun kurallarından uyarı almamak için
yok ya sınıfta sapıklık yapan mı dersin farklı şeyler mi dersin bir sürü şey var okuma hevesim yok zaten ile zoruyla

yok ya sınıfta sapıklık yapan mı dersin farklı şeyler mi dersin bir sürü şey var okuma hevesim yok zaten ile zoruyla
Bendede öyle bu sene bıraksam mı acaba diye düsünmekteyim

Oda var

Konunun amacını anlamadım kendin bir şey öğreniyorum demişsin ee? ayrıca gidip ai slop projeler oluşturmuşsun ki buda birşeyi öğrenme mantığına ters. gerçekten anlamsız olmuş

Konunun amacını anlamadım kendin bir şey öğreniyorum demişsin ee? ayrıca gidip ai slop projeler oluşturmuşsun ki buda birşeyi öğrenme mantığına ters. gerçekten anlamsız olmuş
kendimi tam ifade edemediğim için kusura bakmayın ai ile hatalarımı vs düzeltiyorum bir çok kez bırakıp tekrar başladığım için sıfır gibi bir şeyim bu yüzden açtım aslında amacım nereleri geliştirebilirim neler yapabilirim bu tarz şeyleri bilgili abilerimden vs almak veya öğrenmekti

kendimi tam ifade edemediğim için kusura bakmayın ai ile hatalarımı vs düzeltiyorum bir çok kez bırakıp tekrar başladığım için sıfır gibi bir şeyim bu yüzden açtım aslında amacım nereleri geliştirebilirim neler yapabilirim bu tarz şeyleri bilgili abilerimden vs almak veya öğrenmekti
Biraz kaba olmuşum pardon, ai bırak bence şuanlık, arkadaşımın baya kullandığı githubda 70k yıldızlı 2guide var

sadece kodlama değil internet üzerindeki en büyük ücretsiz içerik/yardımcı içerik koleksiyonu olan r/FREEMEDIAHECKYEAH da öneririm her ay güncelleniyor fmhy.net

bu iki sitede orda var ve daha bir sürü site. educational kısma gel sağda aşağı kaydır developer learning kısma gel

Biraz kaba olmuşum pardon, ai bırak bence şuanlık, arkadaşımın baya kullandığı githubda 70k yıldızlı 2guide var

yok abi sorun değil haklısınız ai a çok bel bağladım amacım aslında hatalarımı daha iyi göstermesiydi şöyle diyeyim ai daha iyi anlatıyor örnekleri falan iyi promptu iyi girince tabi fakat youtube da eğitimler çok baştan sağma sevemedim hiç o yüzden dediğin guide bakıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,449
Üyeler
193,048
Son üye
Fenerlirix
Geri