Çözüldü✓ Taşınabilir Hdd önerisi

Reaksiyon skoru
72
Bütçe
1000
Arkadaşlar pc de ki fotoğraflar hem yer kaplıyor hemde anlık bi format atma durumunda usb ye atim desem çok zaman alır ayrıca usb ye de sığmıyor usb ile tak çalıştır yapabileceğim
usb bellek gibi kullanabileceğim bi taşınabilir hdd lazım
Taşınabilir ssd düşünmüyorum sonuçda hem fotoğraf atıcam hemde ssd lerde uzun süre elektrik almazsa içindeki dosyaların silinme durumu var (Çook ama çok uzun haddi hesabı olmayan bi süre geçerse oluyor ama ben işimi şansa bırakmıcam)
500gb olsun dediğim gibi takdığımda çalışsın 10 sene takmadan kenara atsam bile kafam rahat olsun istiyorum bütce 1000tl ye kadar var çok üstüne çıkmak istemiyorum ama duruma göre çıkabilirim önerilerinizi bekliyorum

Bu biraz tuzlu duruyo hocam daha makulu yokmudur ?

wd iyidir kanka 10 sene kullandım 1 tb sonunda bozuldu
Anladım hocam değerlendirim on sene kullanımında aktif kullandın galiba yoksa kenarda bekleyen hdd 10 senede bozulmaz değilmi

Anladım hocam değerlendirim on sene kullanımında aktif kullandın galiba yoksa kenarda bekleyen hdd 10 senede bozulmaz değilmi
İstiyorsan kaliteli 500gb 2.5" hdd al bir de hdd kutusu al öyle kullan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hdd hassastır yere düşürmemen lazım

Oda olur hocam arkadaşa öyle bi kutu aldım ama elimde hdd de olmadığı için ayrı ayrı 2 kargo ile uğraşmak istemiyorum

oyun yüklüyodum kanka ben
Anladım hocam ozaman senin attığını bi değerlendirim parasının hakkınıda verir herhal. Sonuçda fotoğraf atıp kenara kaldırcam

Anladım hocam dikkat ederim

bundan 2 ay önce ben aldım 500gb segate diye bi marka yere düşürdüm giriş yeri çıktı bilgisayarcıya götürdüm 500tl yaptı

bundan 2 ay önce ben aldım 500gb segate diye bi marka yere düşürdüm giriş yeri çıktı bilgisayarcıya götürdüm 500tl yaptı
Giriş yeri kırılması zaten tamir edilebilir bir şey ama hdd içinde cam gibi çizilmeye müsait cd gibi diskler ve hemen üzerinde onu okuyan kafa var sen hddyi düşürürsen yüksek ihtimalle kafa diskleri çizer sonra da hdd çöp olur ama sen şanslıymışsın

Giriş yeri kırılması zaten tamir edilebilir bir şey ama hdd içinde cam gibi çizilmeye müsait cd gibi diskler ve hemen üzerinde onu okuyan kafa var sen hddyi düşürürsen yüksek ihtimalle kafa diskleri çizer sonra da hdd çöp olur ama sen şanslıymışsın
adam baktı hdd sağlammış dedi sadece kutusunu değiştirdi

benim anlamadığım bişiy var acaba cevaplarmısınız yani belli bir süre sonra hdd takınca ötüyor bu neden olur

adam baktı hdd sağlammış dedi sadece kutusunu değiştirdi
Tahminimce senin hdd kutunun içinde darbeden gelen şiddeti emsin diye kaliteli süngerler vardı yoksa kurtulma ihtimali çok düşük

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,972
Üyeler
194,760
Son üye
SonSığınak
Geri