5060ti 16 gb hazır sistem alınır mı?

kaan6262

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
50000
https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7600-rtx-5060-ti-16gb-a620am-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html
Bu sistem alınır mı? oyundaki performansları nelerdir ve bu fiyata değermi 6 taksit şeklinde alıcam gene aynı fiyata geliyor arada sırada oynadığım ve iyi performans beklediğim oyunlar bunlar bilginiz varda bana yüksek ve düşük ayarlarda fps değerlerini söyleyebilirmisiniz youtubeden bir kaç video izledim yalanmı doğrumu bilmiyorum fps değerleri oyunlar: Cs2 - valorant - pubg battleground - gta5 online story mode fivem - valorant - league of legends - fc 26 -

Ekler

• 1777200060596.webp
    1777200060596.webp
    59.7 KB · Hit: 13
fiyatı güzel ama anakart ve kasa psu iyi değil

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7600-rtx-5060-ti-16gb-a620am-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html
Bu sistem alınır mı? oyundaki performansları nelerdir ve bu fiyata değermi 6 taksit şeklinde alıcam gene aynı fiyata geliyor arada sırada oynadığım ve iyi performans beklediğim oyunlar bunlar bilginiz varda bana yüksek ve düşük ayarlarda fps değerlerini söyleyebilirmisiniz youtubeden bir kaç video izledim yalanmı doğrumu bilmiyorum fps değerleri oyunlar: Cs2 - valorant - pubg battleground - gta5 online story mode fivem - valorant - league of legends - fc 26 -
Her türlü alınır 50k bütçede daha iyisi yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anakart 1TB SSD koyulduğu için idare eder diye düşünüyorum ama PSU yu kontrol etmem lazım.

Anakart 1TB SSD koyulduğu için idare eder diye düşünüyorum ama PSU yu kontrol etmem lazım.
aynen eldeki parçalara yeter bir anakart ama güncellemeye açık değil psu da kötü değil ama iyi de denemez ortalamanın altı bişey

yusuf hocanın tier listinde D- olarak gösterilmiş PSU yani çokta güvenmeyin derim imkanınız olduğunda değiştirirseniz iyi olabilir.

Her halükarda eğer bütçen tam 50k ise daha iyi bir seçeneğin yok. Bu fiyatlara 9060xt li sistem bile zor bulunuyor.

reis peki ssd yi 500gb ye indirsem anakartı ve psu yu değiştirsem o fiyata mantıklı olurmuki

psu nasıl oluyor reis orayı anlamadım

alınabilir psu da sıkıntı çıkartmaz rahat ol

reis peki ssd yi 500gb ye indirsem anakartı ve psu yu değiştirsem o fiyata mantıklı olurmuki

özelleştirmelerde o dediklerin yok malesef olanlar da pahalı

SSD yi 500e nasıl indiricen öyle bir seçenek yokki.

hocam bende hem ps4 hemde excalibur g770 laptop var bu 2 sini satıp o linkini attım pc yi almak istiyorum monitör var zaten 180 hz bide mouse klavyede var ps4 ü fln pek kullanmıyorum bide laptop daha fazla eskimesin elimde bi sorun çıkmasın die satıyorum fps değerleri bazı oyunlarda kötü 3050 ekran kartı var o yüzden satıyorum o sistemi almak için

SSD yi 500e nasıl indiricen öyle bir seçenek yokki.
bilmiyom vallaha nasıl yapıcam ama idare eder sistem ya beni bi uzun süre götürür inşallah bi sorunda çıkmaz sistemde kısmet olursa bu ay sonuna kadar alıcam

hocam bende hem ps4 hemde excalibur g770 laptop var bu 2 sini satıp o linkini attım pc yi almak istiyorum monitör var zaten 180 hz bide mouse klavyede var ps4 ü fln pek kullanmıyorum bide laptop daha fazla eskimesin elimde bi sorun çıkmasın die satıyorum fps değerleri bazı oyunlarda kötü 3050 ekran kartı var o yüzden satıyorum o sistemi almak için

bilmiyom vallaha nasıl yapıcam ama idare eder sistem ya beni bi uzun süre götürür inşallah bi sorunda çıkmaz sistemde kısmet olursa bu ay sonuna kadar alıcam
Bu 50k lık sistemi alabilirsin. Bir sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.

Bence 5070 endüstri standartı olmalı :D Bütçe varsa 5070'e yükseltme yapman güzel olur senin için ama oynadığın oyunlar işlemci tabanlıymış ileride oynarım dersen 5070 değerlendirilebilir. Daha yüksek işlemcili bir seçenek varsa senin için daha iyi olur kanısındayım.

Geri