38k bütçe ile alınır mı?

Bana fazla geldi hocam. Sanki 30 32 falan eder gibi geldi. Ama daha bilgili arkadaşlar yardımcı olur.
35-36K ya bayılsa alınır bence ne diyorsunuz ? 6 ay garantisi varmış parçaların. Monitör kusurlu bir model değil. Ekipmanlar ise cırt değil klavye 2.5k, mouse 2k, kulaklık 1.5k desen toplam 38 fiyat çekmiş 35-36 ya indirebilse monitör 3k-4k ya geliyor. Garantisi var mı bilmiyorum monitörün

35-36K ya bayılsa alınır bence ne diyorsunuz ? 6 ay garantisi varmış parçaların. Monitör kusurlu bir model değil. Ekipmanlar ise cırt değil klavye 2.5k, mouse 2k, kulaklık 1.5k desen toplam 38 fiyat çekmiş 35-36 ya indirebilse monitör 3k-4k ya geliyor. Garantisi var mı bilmiyorum monitörün
Hocam cümlenin sonunda daha bilgili arkadaşlar yardımcı olur demişim niye tepki gösteriyorsunuz tam bilmediğimi belirttim zaten.

Hocam cümlenin sonunda daha bilgili arkadaşlar yardımcı olur demişim niye tepki gösteriyorsunuz tam bilmediğimi belirttim zaten.
Hocam tepki göstermedim ben :ROFLMAO: 🙏
Hatta sizi destekliyorum zaten 35-36k bayılsa alınır sizce dedim. Birde ek olarak ekipmanın 2. el alımında ne düşünüyorsunuz ben önermiyorum klavye mouse falan.

Hocam tepki göstermedim ben :ROFLMAO: 🙏
Hatta sizi destekliyorum zaten 35-36k bayılsa alınır sizce dedim. Birde ek olarak ekipmanın 2. el alımında ne düşünüyorsunuz ben önermiyorum klavye mouse falan.
Yani özellikle kulaklık ben tercih etmem güzel de bi model değil. Klavye sadece hoşuma gitti benim. Onada arkadaş karar versin ama satacak kişi de parça satarmı bilemiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama kulaklık direk mide bulandırabiliyor

Yani özellikle kulaklık ben tercih etmem güzel de bi model değil. Klavye sadece hoşuma gitti benim. Onada arkadaş karar versin ama satacak kişi de parça satarmı bilemiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama kulaklık direk mide bulandırabiliyor
Hocam ben sizi eleştirmedim beni yanlış anladınız. Çok fazla konuda bilgili yorumlarınızı gördüm size danıştım. 🙏 :peepo2:

Bu sisteme bu parayi vermeni tavsiye etmem bütçene göre birşeyler sıraladım en azından sıfır ürünler almış olursun

n11'den Aula S500 Brown Switch Rgb Makrolu Kablolu Gaming Mekanik Oyuncu Klavyesi seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,109
Üyeler
194,837
Son üye
zaferss
Geri