Öneri 5060 Yüksek Watt Laptop Önerisi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
12,084
Aklımda bu model var ama işlemci ve ekran kötü deniyor ama alternatif atılanlar da hep 512gb ssd'li falan.
Oyun için kullanılacak
Dışarıda kullanılmayacak
Kasa önermeyin taşınacak çünkü
6 veya 9 taksit aşağısı olmaz
Max bütçe 55k

Alternatif atılanlar çoğunlukla Lenovo LOQ oluyor ama hangilerinde anakart yanma problemi var bilmiyorum

Bu nasıl ?

Son düzenleme:
Dışarda kullanmıcam veya şarja takılı olmadan kullanıcam diyorsanız işlemcisi hx olan laptoplara bakın derim daha performanslı olur

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
bu model hp victusta hall sensör sorunu yok. Eksileri kasa,menteşe kalitesi, panel kalitesi, ve kötü soğutma performansı. Artısı 1tb ssd, Al işlemci. Alternatif olarak
Lenovo Loq Intel Core I5-13450HX 8gb 1 Tb SSD RTX5060 15.6" IPS Fhd 144Hz Aı Freedos 83JE00EQTR-03

• Beğen
bu model hp victusta hall sensör sorunu yok. Eksileri kasa,menteşe kalitesi, panel kalitesi, ve kötü soğutma performansı. Artısı 1tb ssd, Al işlemci. Alternatif olarak
Lenovo Loq Intel Core I5-13450HX 8gb 1 Tb SSD RTX5060 15.6" IPS Fhd 144Hz Aı Freedos 83JE00EQTR-03
Mesela attığım erazer'dan bu ikisine neden geçeyim? Arada 7-8k var işlemcisi bir tık düşük ve ekran parlaklığı kötü ama 8k değer mi?
Bir de bu 3'ünün artıları eksileri nedir

Mesela attığım erazer'dan bu ikisine neden geçeyim? Arada 7-8k var işlemcisi bir tık düşük ve ekran parlaklığı kötü ama 8k değer mi?
Bir de bu 3'ünün artıları eksileri nedir
Hpnin dediğim eksileri var.
Lenovonun fiyatı bir tık yüksek kalite sorunu yok denecek kadar az bu fiyata normal diyebiliriz.
Erazerin hemen hemen soğutma performansı Lenovo ile aynı, kasa kalitesi lenovonun altı hpnin üstü diyebiliriz. Ayrıca işlemciside Konudaki Lenovo ve Hp modeline göre bir tık düşük.

Ekran parlaklığı mevzusunu bilmiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Lenovo arada bir 50bine düşüyor onları takip et lenovo al bence

• Beğen
Aklımda bu model var ama işlemci ve ekran kötü deniyor ama alternatif atılanlar da hep 512gb ssd'li falan.
Oyun için kullanılacak
Dışarıda kullanılmayacak
Kasa önermeyin taşınacak çünkü
6 veya 9 taksit aşağısı olmaz
Max bütçe 55k

Alternatif atılanlar çoğunlukla Lenovo LOQ oluyor ama hangilerinde anakart yanma problemi var bilmiyorum

Bu nasıl ?
Bende attığın Erazer ile bu HP Omen arasındayım(Omen 5060 yorumlarda belirtmiş alanlar).

Omenin işlemcisi ve rami erazerden daha iyi.

Forumda 5060'lı Omen 16 öneren pek görmedim, ne düşünürsünüz 53bin bandında?

• Beğen
  • Beğen
Cihaz güzel ancak rtx 5050

Bu fiyata rtx 5050 alacak olsam asus tuf ile hp omen arasında kalırdım.
sence tuf mı yoksa bu hp omen mı?
2sinden birini seçtin diyelim bu fiyat bandına 5060 yerine bunlar mı?

sence tuf mı yoksa bu hp omen mı?
2sinden birini seçtin diyelim bu fiyat bandına 5060 yerine bunlar mı?
Omeni seçerdim nedeni ise 16 değil 24gb ram 512gb değil 1tb depolama olması. hp victus 5060 yerine omen 5050yi tercih ederdim nedeni ise 16 inç ekranı dahil olmak üzere hp victustan genel olarak daha kaliteli olması. Lenovo loq ise 50 - 55 bin civarında minimum 16gb ram ve 1tb ssd şeklinde sunulsaydı o zaman lenovoyu tercih ederdim. Erazer yerine de omeni tercih ederdim.

15.6inç laptoplardan sonra 16inç laptop büyük fark yaratıyor sayısal olarak çok fark yok gibi görünsede kullandıkça bu fark hissediliyor. Laptop alacaksan ekran kalitesine de önem ver

• Beğen
Hpnin dediğim eksileri var.
Lenovonun fiyatı bir tık yüksek kalite sorunu yok denecek kadar az bu fiyata normal diyebiliriz.
Erazerin hemen hemen soğutma performansı Lenovo ile aynı, kasa kalitesi lenovonun altı hpnin üstü diyebiliriz. Ayrıca işlemciside Konudaki Lenovo ve Hp modeline göre bir tık düşük.

Ekran parlaklığı mevzusunu bilmiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Lenovo arada bir 50bine düşüyor onları takip et lenovo al bence
57 bine değmez la ben bunu 47 bine öneriyodum en son

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,209