Yardım Ultra 250kf plus için anakart Max 6k

Zennnnn

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar bu işlemci için anakart bakıyorum soket yeni olduğu için malum çok pahalı bende uzun araştırmalarıma göre soğutma faz diğer özellikler vs en mantıklı bunu buldum. Colorfull anakart kullanan arkadaşlar deneyemini yazabilir mi yeni sipariş verdim de tavsiyeye açığım şimdiden teşekkürler.
İşlemci 250kf plus
Rtx 5070
Anakart görüntüde ki
Ram xpg 24x2 6000mhz cl30
Kasa da buna karar kıldım

Ekler

• 1000114371.webp
    1000114371.webp
    134.6 KB · Hit: 19
  • 1000114389.webp
    1000114389.webp
    126.9 KB · Hit: 3
Son düzenleme:
bende 650 chipsetlisi var gayet güzel dolu dolu anakart ama yeni işlemciler için bios güncellemesi yapman gerekebilir fiyat performans olarak çok güzel anakart benim düşüncem alabilirsin bir sorun yaşamadım amd için söylüyorum

bende 650 chipsetlisi var gayet güzel dolu dolu anakart ama yeni işlemciler için bios güncellemesi yapman gerekebilir fiyat performans olarak çok güzel anakart benim düşüncem alabilirsin bir sorun yaşamadım amd için söylüyorum
Çok teşekkür ederim soğutma blokları iyi ve faz fazla olduğu için daha serin diye sipariş verdim ama bios güncelleme konusu biraz sıkıntılı

Çok teşekkür ederim soğutma blokları iyi ve faz fazla olduğu için daha serin diye sipariş verdim ama bios güncelleme konusu biraz sıkıntılı
başka bir bilgisayarın varsa ve bir adet flaşın varsa normal kullanıcı olarak kolaylikla yapabilirsin bu videoyu izle istersen sıkıntılı bir durum yok

Hocam elektrik çok gitmiyorsa 5 dk lık bir işlem tabi elektrik giderse gg ama kısa sürdüğü için elektriğiniz çok sık gitmiyorsa sorun yaşamazsınız.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

başka bir bilgisayarın varsa ve bir adet flaşın varsa normal kullanıcı olarak kolaylikla yapabilirsin bu videoyu izle istersen sıkıntılı bir durum yok
Hocam ben tek PC ile yapıyorum çift pc ne için

Hocam elektrik çok gitmiyorsa 5 dk lık bir işlem tabi elektrik giderse gg ama kısa sürdüğü için elektriğiniz çok sık gitmiyorsa sorun yaşamazsınız.

Eyvallah çok teşekkür ederim link için aldım biraz tereddüt ediyorum ama göreceğiz

arkadaş anakart bakıyor belki kurulu pcsi yoktur diye belirttim

hayırlı olsun dostum güzel işlemci seçimi yapmışsın
Teşekkür ederim kardeşim malum 2k ultra düşündüğüm için yeni işlemci 18 çekirdek tek sorun anakart onu da TR şartları mecburen. Dramli SSD bakıyorum da çok pahalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,432
Üyeler
193,033
Son üye
Shadow67
Geri