Çözüldü✓ Oyuncu Koltuğu Vs Ofis Koltuğu Hangisi Alınır?

Onun oturağının derinliği daha kısa cm, bacakları daha üstten kesecek ve kullanılan sünger daha sert yani dansite yoğunluğu daha fazla ( oturmak daha sert hissiyat veriyor)

Kilonuzu baz alarak rahat edebilirsiniz, lakin hafif insanlara göre değil. Boyunuzu da hesaba katınca bacaklarınızı rio modeline göre daha yukarıdan kesip biteceğini unutmayın.
Hocam mostar modelinin bilgilerini istedim firmadan size göre mostar mı rio mu

Hocam mostar modelinin bilgilerini istedim firmadan size göre mostar mı rio mu
İyi duruyor kolçaklar eğimli denemek lazım, düzlere göre eğim alçakta kalmayıp onlara kıyasla dirseği iyi destekliyor mu ağrı veya baskı yapıp kesme yapar mı bilmiyorum.

Ölçü bilgileri gelsin buraya da yazarsınız.

Son düzenleme:
İyi duruyor kolçaklar eğimli denemek lazım, düzlere göre eğim alçakta kalmayıp onlara kıyasla dirseği iyi destekliyor mu ağrı veya baskı yapıp kesme yapar mı bilmiyorum.

Ölçü bilgileri gelsin buraya da yazarsınız.
Mostarda tek eksik sallanma özelliği ortada kitlenmiyor sadece açık/kapalı

Ekler

• 26628.webp
    26628.webp
    103.1 KB · Hit: 18
  • 26632.webp
    26632.webp
    123.1 KB · Hit: 19
Mostar modelinde sandalyenin minimum (48 cm) yerden yüksekliği de fazla kendi boyum için dikkat edin.

45 cm de kullanıyorum ben, kolçakları da oturakla arası fark 5 cm mesafede tutuyorum.

Son düzenleme:
Mostar modelinde sandalyenin minimum (48 cm) yerden yüksekliği de fazla kendi boyum için dikkat edin.

45 cm de kullanıyorum ben, kolçakları da oturakla arası fark 5 cm mesafede tutuyorum.
Mostar tercih edeceğim

Ekler

• 26639.webp
    26639.webp
    203.8 KB · Hit: 13

Mostar tercih edeceğim sanırım

Mostar tercih edeceğim sanırım
Seçiminizde sonradan pişman olma ihtimaliniz yüksek uyarayım şimdiden, yerden minimum 50 cm olabilen koltuk kullanmıştım uzun süreli kullanamıyordum sattım.

Seçiminizde sonradan pişman olma ihtimaliniz yüksek uyarayım şimdiden, yerden minimum 50 cm olabilen koltuk kullanmıştım uzun süreli kullanamıyordum sattım.

Şöyle bir avantajım var monitör kolum olduğu için ister koltuğu yukarı alırım ister monitörü yukarı alırım ya da tam tersi her halükarda bana uyuyor sorun yok zaten kolçaklar hareketli

Şöyle bir avantajım var monitör kolum olduğu için ister koltuğu yukarı alırım ister monitörü yukarı alırım ya da tam tersi her halükarda bana uyuyor sorun yok zaten kolçaklar hareketli
Koltuğu nasıl aşağı indireceksin 48 cm den daha aşağı amortisörü (pistonu) desteklemiyor, masanın yüksekliği eğer destekliyse istediğin gibi ayarlanırda (sabit masaysa olmaz) koltuk ayarı en aşağıdayken 48 cm de.

Kolçağı ayarlarsın yüksekliğini istediğin gibi o ayrı, lakin dediğim durum geçerli.

Son düzenleme:
Koltuğu nasıl aşağı indireceksin 48 cm den daha aşağı amortisörü (pistonu) desteklemiyor, masanın yüksekliği eğer destekliyse istediğin gibi ayarlanırda (sabit masaysa olmaz) koltuk ayarı en aşağıdayken 48 cm de.

Kolçağı ayarlarsın yüksekliğini istediğin gibi o ayrı, lakin dediğim durum geçerli.
Her halükarda boyda sorun olmaz hocam özellikleri nasıl size göre 500tl fark var

Her halükarda boyda sorun olmaz hocam özellikleri nasıl size göre 500tl fark var
Tercihen bel kısmında ki destek aparatı çıkarılabilir yapıdaysa daha iyi olabilir; ileri geri aşağı yukarı ayarı yapılabiliyor yazılmış yumuşaklık-sertlik ayarı var mı sorabilirsin.

Tamamen çıkartılabiliyorsa rahatsız olursan duruma göre sökersin.

Son düzenleme:
Tercihen bel kısmında ki destek aparatı çıkarılabilir yapıdaysa daha iyi olabilir; ileri geri aşağı yukarı ayarı yapılabiliyor yazılmış yumuşaklık-sertlik ayarı var mı sorabilirsin.

Tamamen çıkartılabiliyorsa rahatsız olursan duruma göre sökersin.
Çok geniş bir koltuk rahatsız etmez gibi geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,449
Üyeler
193,048
Son üye
Fenerlirix
Geri