🔥İndirim Dersar Saç Kurutma Makinesi 999₺!

benim ürünü bu hafta kargolayacaklarını söylediler. eğer kargolanmazsa şikayette bulunacağım bende cimere
Espri yaptığınızı düşünüyorum ama gerçekten dolandırıldığınızı düşünüyorsanız bankaya harcama itirazında bulunun iade alırsınız
Evet site tasarımı değişmiş siparişler gözükmüyor dolandırıldık😁
Adamların burada mağazası var la AVM'de.
Valla miekodan redmagic astra almıştım 6 ay önce ertesi gün kargolamislardi.
Bence stokta olmayan ürünü sattılar jumbum gibi.

Bende de yolda diyor bayağıdan beri bir hareket yok sipariş tarihi 10 nisan :kedi:
Not : Canlı asistan'a sordum lokasyonlar değiştiği için bu hafat içerisinde hızlı kargo ile göndereceğiz siparişleri dediler ne kadar doğru belirsiz.

Son düzenleme:
Severiz

Ekler

• 1000120666.webp
    1000120666.webp
    145.7 KB · Hit: 24
Bende de yolda diyor bayağıdan beri bir hareket yok sipariş tarihi 10 nisan :kedi:
Not : Canlı asistan'a sordum lokasyonlar değiştiği için bu hafat içerisinde hızlı kargo ile göndereceğiz siparişleri dediler ne kadar doğru belirsiz.
Şuan siteden kargomu takip edemiyorum sıkıntı o

sabah bundan aldık 750 TL'ye amazon sağ olsun

1777302837864.webp

Espri yaptığınızı düşünüyorum ama gerçekten dolandırıldığınızı düşünüyorsanız bankaya harcama itirazında bulunun iade alırsınız
Espiri değil gerçekten site komple değişmiş mailden sipariş takip linkine tıkladığım zaman böyle bir sayfa yok diyor.sitedeki hesabımda gözükmüyor. bende yeni açtım ama siparişler yine boş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Espiri değil gerçekten site komple değişmiş mailden sipariş takip linkine tıkladığım zaman böyle bir sayfa yok diyor.sitedeki hesabımda gözükmüyor. bende yeni açtım ama siparişler yine boş
Banka kartı olduğu için yapılmıyor diye biliyorum

Telefon numarası ile girmeyi dene oe şekilde görünüyor bende, ama kargo no falan bir şey yok tabii, sms gelir kargoya verilince dedi canlı destek

Ürün güzel kaliteli hissettiriyor kablosu kaliteli sesi gerçekten az ama ses yapmıyor değil özellikle başlığı takınca sesi bir tik artıyor hızlı kurutuyor , dedikleri gibi saçı kabartmıyor doğal kurutuyormuş gibi hissiyatı var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,565
Üyeler
193,080
Son üye
Ordinaryuss
Geri