bir daha gelmeyebilir o fırsatBu fiyata alınır mı ki 30a sıfırı satıldı
bir daha gelmeyebilir o fırsatBu fiyata alınır mı ki 30a sıfırı satıldı
Olmuyor hocam ya tam alacağım bitiyorAyın yetişemeyeni![]()
30 da iyiydi bence.Bu fiyata alınır mı ki 30a sıfırı satıldı
Hocam size kötü haberim var, 5090 alınca aynen ben de böyle demiştim ama sonra bağımlılık yapıyor çekilemiyorsun maalesef. Olsun hiç yoktan tek kötü alışkanlığım depo olmuş oldu.Olmuyor hocam ya tam alacağım bitiyorAlıp çekilmek istiyorum artık piyasadan.
konyadan gelenler sesAmazon depo müdavimleri olarak buluşma ayarlasak harika olur![]()
![]()
beğenmezseniz bana gönderinBunu alamayan varsa hakkını helal etsin, bana lazımdı bayaUzun aradan sonra depodan ürün alabilmek iyi hissettirdi.
Alıntıyı görüntüle
Neyin fırsatı dalgamı geçiyonuz ya 30k'ya sıfırı satılıyor 9070 bu kart. 34'e 9070xt alıyorsun. 1500TL için marka garantisini riske atıp ikinci el depo ürünü alınır mı? ? En az 4k bi fark olması lazımki böyle üründe depo ürünü alınsın. 1500TL fark için depo ürünü almak akıl kârı değil, arada pulse sıfırı 26 civarına düşüyor. Depo şuanki piyasada hiç mantıklı değil, %20 ile falan anca alınabilir oluyor. Bazen tek tuk dusuyorda bizede onlar denk gelmiyor.bir daha gelmeyebilir o fırsat
S25+ iade ettim. Şarj döngüsü 11 di. Köle varsa takip et. Ben kölesiz almıştım.Alıntıyı görüntüle
sizce alınır mıydı? İstesem alırdım kararsız kalınca gitti
Samsung telefon lazım M14 ten geçeceğim
Tekrardan geçmiş olsunAyın yetişemeyeni![]()
S25+ iade ettim. Şarj döngüsü 11 di. Köle varsa takip et. Ben kölesiz almıştım.
bi tane daha var 4107tl de kroniği cok ya alasım gelmediS25+ iade edilir mi ya henüz iphone'da rakibi olmayan muhteşem telefon valla hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
4.057,80 TL'den G Pro x Superlight 2 aldım Allahımmmmmmm ayın en mutlu depo müşterisi oldum. KAMP YAPTIM KAMP KÖLE OLDUM KÖLE . ALLAHIM BEYLER BEN DEPODAN MEZUN OLDUM SİZE BAŞARILAR
bi tane daha var 4107tl de kroniği cok ya alasım gelmedi