🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

• Beğen
Reaksiyonlar: Jaze
bir daha gelmeyebilir o fırsat
Neyin fırsatı dalgamı geçiyonuz ya 30k'ya sıfırı satılıyor 9070 bu kart. 34'e 9070xt alıyorsun. 1500TL için marka garantisini riske atıp ikinci el depo ürünü alınır mı? ? En az 4k bi fark olması lazımki böyle üründe depo ürünü alınsın. 1500TL fark için depo ürünü almak akıl kârı değil, arada pulse sıfırı 26 civarına düşüyor. Depo şuanki piyasada hiç mantıklı değil, %20 ile falan anca alınabilir oluyor. Bazen tek tuk dusuyorda bizede onlar denk gelmiyor.

S25+ iade ettim. Şarj döngüsü 11 di. Köle varsa takip et. Ben kölesiz almıştım.

S25+ iade edilir mi ya henüz iphone'da rakibi olmayan muhteşem telefon valla hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

4.057,80 TL'den G Pro x Superlight 2 aldım Allahımmmmmmm ayın en mutlu depo müşterisi oldum. KAMP YAPTIM KAMP KÖLE OLDUM KÖLE . ALLAHIM BEYLER BEN DEPODAN MEZUN OLDUM SİZE BAŞARILAR

S25+ iade edilir mi ya henüz iphone'da rakibi olmayan muhteşem telefon valla hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

4.057,80 TL'den G Pro x Superlight 2 aldım Allahımmmmmmm ayın en mutlu depo müşterisi oldum. KAMP YAPTIM KAMP KÖLE OLDUM KÖLE . ALLAHIM BEYLER BEN DEPODAN MEZUN OLDUM SİZE BAŞARILAR
bi tane daha var 4107tl de kroniği cok ya alasım gelmedi

bi tane daha var 4107tl de kroniği cok ya alasım gelmedi

Superlight 1'de mekanik switch var kronik sorunlu ama Superlight 2'de optik switch ve mekanik hissiyat var o yüzden Superlight 2 baya baya övülüyor Viper v3 Pro seviyesinde. Superlight 2 net alınır sadece 1 alınmaz o kronik sorunlu

Geri