🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Dualsense Edge elime ulaştı, Bilkom ürünün ilk satışının yapıldığı faturaya sahip değilseniz ürün garanti kapsamında değildir gibi bir bilgi verdi. Aynı şekilde Amazon’da biz 1 yıl garanti veriyoruz fakat marka garantisi yok dedi. Bana biraz saçma geldi açıkçası bilgisi veya deneyimi olan?
Amazon Depo'daki ürünlerin faturasında ikinci el yazıyor. Marka garantisi fatura ile olmuyor o yuzden. Bende TV aldim Amazon sadece iade aliriz dedi ne kusur indirimi ne onarim yapiyorlar. O yuzden mecbur iade yollayacagim. Kısacası Amazon depodan alınan urunlerin 1 yıl arızada falan iade baska bir hizmet yok.

Hocam kamplamak sıkıntı değil. Yeter ki sistemini öğreneyim de işleyişi hoşuma gitsin.

Hocam G Pro x Superlight 2 için uzun bir zamandır kamplıyordum genelde geceleri çok güzel şeyler düşer kimse almaz haftaiçi çünkü insanların işi gücü var ama GPX S2 mesela günlerce gelmedi .

Taktik şu telegram botları vs seçici paylaşıyor eğer amacın bir mouse ise hemen Amazon arama kısmındaki amazon.com.tr seçeneğini Amazon Depo yapyıorsun sonra mouse diye aratıp son gelenler diyorsun. Bir sekmede pc kapanana kadar açık kalsın . Önceden adres ve kart bilgilerin girili olsun çünkü sepette bile biri kapabiliyor.

Ben her gün saatlerce yan sekmede f5 çekip durdum bugün düşürebildim açıkçası
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kaçtan düşmüştü

4000e aldım hocam siyahtı QNB sağolsun %10 iade etti 3600e kaptım. İkinci elde kutusuzları 3500den satıyorlar paramgüvende üstüne 200 tl alıyordu. İkinci el 2 sene kullanılmış kutusuz mouse parasına geldi :D

Hocam G Pro x Superlight 2 için uzun bir zamandır kamplıyordum genelde geceleri çok güzel şeyler düşer kimse almaz haftaiçi çünkü insanların işi gücü var ama GPX S2 mesela günlerce gelmedi .

Taktik şu telegram botları vs seçici paylaşıyor eğer amacın bir mouse ise hemen Amazon arama kısmındaki amazon.com.tr seçeneğini Amazon Depo yapyıorsun sonra mouse diye aratıp son gelenler diyorsun. Bir sekmede pc kapanana kadar açık kalsın . Önceden adres ve kart bilgilerin girili olsun çünkü sepette bile biri kapabiliyor.

Hocam seneye bolca vaktim olucaktır. Seneye 2.monitörü almayı düşünüyorum zaten. Monitör alasıya kadar sekme değiştirip alınca da yan monitörden f5lerim. Teşekkürler anlatım için. Zor bişey değil de çok zaman alıcı bişey zaten değil mi?

Hocam seneye bolca vaktim olucaktır. Seneye 2.monitörü almayı düşünüyorum zaten. Monitör alasıya kadar sekme değiştirip alınca da yan monitörden f5lerim. Teşekkürler anlatım için. Zor bişey değil de çok zaman alıcı bişey zaten değil mi?

Zor değil sadece sabır istiyor :D Ben mesela RE4 Separate Ways oynarken her chapter bitince amazona girip f5liyordum . Öyle şansa gördüm . Botlar çok seçici davranıyor bence. Mesela Superlight 2'yi göstermedi halbuki 5500 gibi bir fiyattan 4000e düşmüştü %30 civarı düşüş

2026: tg köleleri
2036:🤖
bence farklı bir ad bulalım gelecekte ibre tersine dönmesin :kekw:

Ekler

• artworks-000333678525-idaywa-t500x500.webp
    artworks-000333678525-idaywa-t500x500.webp
    28.7 KB · Hit: 25
Yapay zeka ile çok basit bir otomasyon yapabilirsin chatgpt ve gemini 1ay ücretsiz kampanyaları var

4000e aldım hocam siyahtı QNB sağolsun %10 iade etti 3600e kaptım. İkinci elde kutusuzları 3500den satıyorlar paramgüvende üstüne 200 tl alıyordu. İkinci el 2 sene kullanılmış kutusuz mouse parasına geldi :D
Cok iyi bende kovalıyorum bakalım. Kısmet ya superligt 2 yada razer viper v3 pro

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,390
Üyeler
193,020
Son üye
dyanesa
Geri