Kâbe'de Hacılar Hû Der Allah | Abdurrahman Önül & Celal Karatüre

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ragebait troll. 1,5 sene sonra hesabını yasaklatmak için gelmiş. Kasıtlı olarak çizik yemeye uğraşıyor anlayacağın.
Kendi zihninde ürettiğin komplo teorilerinde beni başrole koyman ilginç ama senaryon çok zayıf. 1,5 yıl sonra dönüp seninle veya bu tarz boş tartışmalarla uğraşacak kadar vaktim olduğunu sanman senin adına çok üzücü bir yanılgı. Profilimi inceleyip bu kadar derin (!) analizler kasacak kadar boş vaktin olmasına imrendim doğrusu. Sen içeriğe cevap vermek yerine şahsımla ilgili hayal kurmayı tercih ediyorsun. Küçük insanlar kişileri, sıradan insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri konuşurlar.” - “Az kullanılan bir kafada fikirler ‘hafif’ olur.”
Bunlar forumda nereden türüyor ki anlamadım ki

Ben senin türünden değilim, o yüzden benimle kendini kıyaslaman teşbihte hatadır. Üstelik sana verilecek en güzel tavsiye ailene gidip ahlak ve adab-ı muaşeret dersi talep etmen. Dinle beni ufaklık, bir büyüğün olarak bana ileride teşekkür edeceksin. :)

05089555-ca0020-1650x1650.webp

"Bu konu kilitlenmiştir" kokusu aliyorum.

Alıntıyı görüntüle
önçelikle bu karttımı oynuyorum ve sevgili
@Mehmet Yılmaz forum da bir hayının resmını profil resmi yapan birine işlem yapıcakmısınız

Hain kendi geleneklerine, kültürüne, atalarına ve dinine karşı olanlardır. Yani gerçek hain bize göre de sensin. O yüzden sana da bir işlem yapılması gerekir. Bu dünyada olmasa mahşer günü mutlaka yapılacak. Yoksa sen Kadir Mısıroğlu'nu sevdiğim ve onun profil resmini kullandığım için mi bana hain diyorsun?

Hain kendi geleneklerine, kültürüne, atalarına ve dinine karşı olanlardır. Yani gerçek hain bize göre de sensin. O yüzden sana da bir işlem yapılması gerekir. Bu dünyada olmasa mahşer günü mutlaka yapılacak.
keşke yunan gelseydı diyen bir iti savucak kadar duşmeseydın keşke sana açımaktan başka bir sey malesef elimde gelmiyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,277
Üyeler
192,990
Son üye
apoyuciken
Geri