Yazıcızade
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
Sertifikalı Mahalle Klasiği
reportladım seni ***** saçma konular açma şurda
Bunlar forumda nereden türüyor ki anlamadım kireportladım seni ***** saçma konular açma şurda
Bunlar forumda nereden türüyor ki anlamadım ki
Kendi zihninde ürettiğin komplo teorilerinde beni başrole koyman ilginç ama senaryon çok zayıf. 1,5 yıl sonra dönüp seninle veya bu tarz boş tartışmalarla uğraşacak kadar vaktim olduğunu sanman senin adına çok üzücü bir yanılgı. Profilimi inceleyip bu kadar derin (!) analizler kasacak kadar boş vaktin olmasına imrendim doğrusu. Sen içeriğe cevap vermek yerine şahsımla ilgili hayal kurmayı tercih ediyorsun. Küçük insanlar kişileri, sıradan insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri konuşurlar.” - “Az kullanılan bir kafada fikirler ‘hafif’ olur.”Ragebait troll. 1,5 sene sonra hesabını yasaklatmak için gelmiş. Kasıtlı olarak çizik yemeye uğraşıyor anlayacağın.
Bunlar forumda nereden türüyor ki anlamadım ki
Alıntıyı görüntüle
önçelikle bu karttımı oynuyorum ve sevgili
@Mehmet Yılmaz forum da bir hayının resmını profil resmi yapan birine işlem yapıcakmısınız
keşke yunan gelseydı diyen bir iti savucak kadar duşmeseydın keşke sana açımaktan başka bir sey malesef elimde gelmiyorHain kendi geleneklerine, kültürüne, atalarına ve dinine karşı olanlardır. Yani gerçek hain bize göre de sensin. O yüzden sana da bir işlem yapılması gerekir. Bu dünyada olmasa mahşer günü mutlaka yapılacak.