Renkler Gigabyte G25F2A Monitörümde ASUS VG249Q3A'a göre çok sarı

aliosmank

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar çift monitöre geçtim G25F2A'yı yeni aldım fakat beyazlar beyaz değil resmen niye böyle ne ayar yaptıysam olmadı aşağıda fotoğrafı yükledim fotoğrafta ayarları 2 monitördede default sıfırladım. Sağdaki Asus monitörümde beyazlar cam gibi beyaz iken G25F2A'da sarımtırak bi renk tonu var ne yaptıysam engelleyemedim napabilirim niye böyle?

1777321506170.webp

soldaki doğru ton aslında çok göze batıyorsa monitör ayarlarından rgb kısmından maviyi biraz arttır

soldaki doğru ton aslında çok göze batıyorsa monitör ayarlarından rgb kısmından maviyi biraz arttır
Hocam ama sağdaki Asus bildiğin tam beyaz soldaki sarımtırak duruyor beyaz beyaz değilmi bildiğimiz solda ki nasıl doğru ton ki göze çok batıyor böyle

Ya sanki ekranda gece modu açık veya ekranda sticker kalmış gibi böyle filtre var gibi renkler niye anlamadım.

Son düzenleme:
Hocam ama sağdaki Asus bildiğin tam beyaz soldaki sarımtırak duruyor beyaz beyaz değilmi bildiğimiz solda ki nasıl doğru ton ki göze çok batıyor böyle

Ya sanki ekranda gece modu açık veya ekranda sticker kalmış gibi böyle filtre var gibi renkler niye anlamadım.
mavi ışık filtresine bak windows ve monitördeki bazıları seviye 1 de stock halde açık oluyor bilmiyorsan yapay zekaya sor yönlendirir ama soldaki doğru ton bana göre çünkü tam beyaz göz sağlığı için kötü hafif sarımtırak olacak ki renkler daha doygun gözüksün dediğim gibi çok sarı geliyorsa monitörün renkler kısmından mavi tonunu arttır beyaza döner

Geri