Wraith Teknik Destek

Ben daha geçen seneye kadar wraith'in ismini duymuyordum birden yükseldi birden düştü bu firma.

Benim ürünü anında değiştirmişlerdi ama firma hakkında o kadar çok başlık açılmaya başlandı ki artık ben de savunmayacağım.
Müşteri seçiyorlar diye duydum. Şanslıymışsınız :D

ekte ki fotoğraf teknik servisin gönderdiği fotoğraf oksitlenmeyi kanıtlamak için gönderdi diğer fotoğrafta elimmde ki tek fotoğraf ben aynı yer olduğunu düşündüğüm yerde aynı oksitlenmeyi göremiyorum birde siz bakar mısın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ekte ki fotoğraf teknik servisin gönderdiği fotoğraf oksitlenmeyi kanıtlamak için gönderdi diğer fotoğrafta elimmde ki tek fotoğraf ben aynı yer olduğunu düşündüğüm yerde aynı oksitlenmeyi göremiyorum birde siz bakar mısın
üstüne üstlük ben bu kadar tozlu göndermedim bu mouseyi kompresör tarzı bir şeyle tozlarını üfletiyorumm ve kontrol ettiğimde böyle bi gariplik görmemiştim mousumda ama elimde ki tek kanıtta bu fotoğraf

Ekler

• WhatsApp Image 2026-04-27 at 19.14.11.webp
    WhatsApp Image 2026-04-27 at 19.14.11.webp
    33.3 KB · Hit: 18
  • 149247.webp
    149247.webp
    242.9 KB · Hit: 20
Sağolsunlar ürünü geri yolladılar bir şey demeden konuşmadan

Balon bir firma toptan çinden getirtip burda rastgele satıyorlar ne bir güvence ne bir garanti netliği hiç biri yok. Aşırı yüksek bütçelerde alışveriş yapılmaz asla önermem ama 2k bütçeye kadar tercih edilebileceğini düşünüyorum.

Bunu şöyle sağlıyorlar. Kötü yorumları yayınlamıyorlar. Gaming.gen.tr de bunların yolunda ilerliyor. Mouse ile ilgili yaptığım yorumu yayınlamamışlardı. :D
Gaminggen sorunlu ürünün arkasında durmadı, videolu açıklama yaptığım halde üründe sorun tespit etmeyip aynen ürünü geri gönderiyorlar. Gaminggenden bir çok ürün aldım fakat servisiyle işim olmamıştı. Bu da son alışverişim oldu. Gerekli yerlerede bildireceğim.

Gaminggen sorunlu ürünün arkasında durmadı, videolu açıklama yaptığım halde üründe sorun tespit etmeyip aynen ürünü geri gönderiyorlar. Gaminggenden bir çok ürün aldım fakat servisiyle işim olmamıştı. Bu da son alışverişim oldu. Gerekli yerlerede bildireceğim.
üzüldüm sizin adınıza umarım çözülür kolayca benim iş uzuyacak gibi duruyor

Mousem ben evde yokken bozuldu çalışmamaya başladı tıklamalarım çalışıyodu fakat hareket etmiyordu teknik servise gönderim sıvı temasından dolayı reddedildi ne yapabilirm herhangi bir sıvı teması yaşanmadı
hocam beni yanlış anlama yargıladığım için değil ama bu tip firmalar ürünü satasıya kadar överler yüceltirler, reklam adı altında bir kaç youtuber ve yayınca şunları söyle diye pazarlatırlar sonrada iade ve ya destek konusunda laf ebeliği yapıp seni yorarlar burdan bir ürün aldığında belki yıllar boyu kullanırsın ama bir sıkıntıda başını ağrıtırlar. İyi bir ürün yada firma zaten GERÇEK kullanıcların yorumlarıyla belli olur. umarım hakkını alabilirsin.

üzüldüm sizin adınıza umarım çözülür kolayca benim iş uzuyacak gibi duruyor
Umarim sizinde cozulur size uzulurken benimde basima benzer sorun gelmis oldu. Bunlarin hic birine guven olmaz artik boyle yerlerden birsey almayi dusunmuyorum sahsen. Basvuru yaptiniz mi siz thh ye

wraith on numara firma, benim urunde sorun yok, ben yolladım değiştiler yazan kingolari bekliyorum...

hocam beni yanlış anlama yargıladığım için değil ama bu tip firmalar ürünü satasıya kadar överler yüceltirler, reklam adı altında bir kaç youtuber ve yayınca şunları söyle diye pazarlatırlar sonrada iade ve ya destek konusunda laf ebeliği yapıp seni yorarlar burdan bir ürün aldığında belki yıllar boyu kullanırsın ama bir sıkıntıda başını ağrıtırlar. İyi bir ürün yada firma zaten GERÇEK kullanıcların yorumlarıyla belli olur. umarım hakkını alabilirsin.
haklısın hocam
Umarim sizinde cozulur size uzulurken benimde basima benzer sorun gelmis oldu. Bunlarin hic birine guven olmaz artik boyle yerlerden birsey almayi dusunmuyorum sahsen. Basvuru yaptiniz mi siz thh ye
yaptım hocam sağolun dediğiniz gibi hiç bir yere güvenilmiyor işini doğru yapan yer bile olsa insanın artık kimseye güvenesi kalmadı
wraith on numara firma, benim urunde sorun yok, ben yolladım değiştiler yazan kingolari bekliyorum...
ters köşe oldum okurken :D

haklısın hocam

yaptım hocam sağolun dediğiniz gibi hiç bir yere güvenilmiyor işini doğru yapan yer bile olsa insanın artık kimseye güvenesi kalmadı

ters köşe oldum okurken :D
hocam keske herkes ters kose etse ama ciddi bir sure kadar burada hem WRAITH hem de ATK fanboylari vardi. Bakin sorun surda ATK da kotu firma degil ama 3950leri döşeyip 10 urunun atıyorum 2-3 tanesinde 1 sene sonra bozulma varsa orada bir sorun vardir. Bu ürünler trde cok pahalı, yurt disinda ciddi ucuz millet 3 tane alıyor gpx yerine ama burada yok tek satan Wraith ve klasse sanirsam mecbur onlara bağlı oluyorsun, ATK sana çinden yollayamıyor da. Wraithle ugrasiyon. Ama bazıları pek de umursamıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,450
Üyeler
193,048
Son üye
Fenerlirix
Geri