🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Beyler ben Amazon Depo olayını çözemedim baktım ama bazılarına tıklıyorum sıfır ürünleri satan satıcılara atıyor beni. Bana basitçe ne yapmam gerektiğini anlatabilecek var mı? Varsa gerek kulaklıktır, mousetur, ramdir cartıdır curtudur onlardan toplayacağım sistem için.

Yok abi yok. Bu %20 işinin derhal gelmesi lazım, tedavi edilemeyen hastalığın tek ilacı gibi bir şey. Son zamanlarda mouselar harici de çok bir şey yoktu. %20'nin kıymetini yokluğunda anladım ben, devreye girince "dur bakalım bi düşüneyim" modundan "direkt alayim şunu" aşamasına geçirtiyor insanı.

Acilen gelmesi lazım ne ürünler düştü ama alsam kazık yiyecek gibi hissediyorum. Acilen ama acilen
Yok abi yok. Bu %20 işinin derhal gelmesi lazım, tedavi edilemeyen hastalığın tek ilacı gibi bir şey. Son zamanlarda mouselar harici de çok bir şey yoktu. %20'nin kıymetini yokluğunda anladım ben, devreye girince "dur bakalım bi düşüneyim" modundan "direkt alayim şunu" aşamasına geçirtiyor insanı.

hhhhh
Fiyat iyi gibi 465
Şarj aleti geldi tertemiz. Sadece açıp denenmiş sanırım. Şarj kafasının naylonunu koymamış iade eden kişi. Kuponla 300 küsüre geldi bana bu fiyata süper. Teşekkürler

hhhhh

Şarj aleti geldi tertemiz. Sadece açıp denenmiş sanırım. Şarj kafasının naylonunu koymamış iade eden kişi. Kuponla 300 küsüre geldi bana bu fiyata süper. Teşekkürler
Rica ederim hocam memnun kalmana sevindim gerçekten iyi fiyata gelmiş ürün :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,357
Üyeler
193,006
Son üye
arslnrn
Geri