Ben kullanıcam hocam. Günlük kullanmalık yani. Evde 2. Araba polo var oda babamda yaniKim kullanacak ne için kullanılacak kaç kişi kullanacak bunlar önemli hocam
Lci değil sanırım. Lci denilen makyajlı oluyor sanırım. Onu almak için km yükseltmek lazım. Bide lci ön farları çok iyi ama iç gösterge ve dizayn bence kötü. Şu yönden gösterge sanki orta ekranı koymuşlar gibi orta ekranla bitişik elektrikli araba givi duruyor. Bide klima bile ekrandan açılıyor tuş yok herşeyi ekrandan yönetiliyor. Bu yüzden sevmedim ama dış olarak önü farları çok iyilci ise g20
Bende öyle düşünüyorum birde kö farkı var yaklaşık 20 30 bin kadar oda nerden baksan 2 sene ederYeni yenidir.
400 binde motor ve podye hasarlı çiçek gibi e30
Yüksek ihtimal stok binerim gibi. İlerde yazılama girermiyim bilmiyorum ama sanmam ama bellide olmazstok bineceksen g20 daha mantıklı g30 ağır kalıyor biraz.
Yazılım düşünmüyorum km düşük olmasından dolayı. İlerde belki ama düşük ihtimalg20 + rsa yazılım + hava filtresi
Biraz kabadır ama 5 babaya 3 bebeye derler ben olsam 5 serisini tercih ederdim tabi ama 3 daha sportif ve genç kalıyorBen kullanıcam hocam. Günlük kullanmalık yani. Evde 2. Araba polo var oda babamda yani