🔥İndirim MSI B850 Gaming Plus Wi-Fi PZ AMD AM5 DDR5 ATX Anakart 9.474TL

sıfırdan 9800x3d li bir sistem toplayacağım elimde sadece ram mevcut 2. olarak anakart arayışındayım anakartın rengine şekline şemaline göre geri kalanında şekillendirme yapacağım kafam çok karışık kararsızım
Anakart güzel fakat vatan 1 ay önce 10k ya tomahawk sattı, tomahawk b850 daha iyi anakart bundan, tabi illa pz istemiyorsan. Pz isteyene gidebilir, şahsen ben pz yi çok da mühim görmüyorum, kablo saklamayı biliyorsan zaten göremezsin bir kablo. Ha özellikle anakart kablosu çok güzel durduğu için ben görünmesini isterim açıkçası.

Btf ve fiyat olarak beğendim bir ürün.

Direk bunu aldım btf anakart beyaz ve gri üretmekte. Çok ısrar ediyorlar.
Bunun hakkinmax 18 de işte stok yok ürün yok.
B850 gelir yakında.
MSI fiyat olarak Tokatlar.
valla hocam güzel gözüküyo gerçekten ama dediğiniz gibi iki kat fiyat farkı var nerdeyse. asus zaten daha almayacğaıma yemin ettim :D ama gigabyte düşünülebilirmiş bu fiyatlara olmasa

valla hocam güzel gözüküyo gerçekten ama dediğiniz gibi iki kat fiyat farkı var nerdeyse. asus zaten daha almayacğaıma yemin ettim :D ama gigabyte düşünülebilirmiş bu fiyatlara olmasa
Asus bende sevmiyorum MSI btf konusunda iyi gigabyte güzel ama aşırı pahalı b850 beklenir ama acelesi yoksa. Aynı hemen hemen

Asus bende sevmiyorum MSI btf konusunda iyi gigabyte güzel ama aşırı pahalı b850 beklenir ama acelesi yoksa. Aynı hemen hemen
evet bende tercihimi o yüzden msi yaptım. 3 bin daha pahalıya almam dışında bir eksisi yok şuanlık. bi de beyaz fan bulabilsem tadından yenmeyecek her şey ya çok pahalı ya ben çok fakirim

Project zero ' neden siyahın yok neden

Asus bende sevmiyorum MSI btf konusunda iyi gigabyte güzel ama aşırı pahalı b850 beklenir ama acelesi
evet bende tercihimi o yüzden msi yaptım. 3 bin daha pahalıya almam dışında bir eksisi yok şuanlık. bi de beyaz fan bulabilsem tadından yenmeyecek her şey ya çok pahalı ya ben çok fakirim
Ben dolu dolu aldım ama ne zorlukla biriktirdim paralar su gibi paralar gitti 😅
Kaç yılın emeği.
Ekonomi ve fakirlik yere girsin bıktık.
3 setleri ucuza geliyor FP ürün.
Hem düz hem reverse var al geç tek kablo sistemi

Geri